Nisam do sada vidio ovaj video spot -malo sa Velebita . Prekrasno , točno me neka tuga ulovi jer znam da su male šanse da više to prođem . Barem ovaj dio Rožanskih i Hajdučkih Kukova pa Premužićevom stazom prema Šatorini i ostalo na srednjem Velebitu . Gledam ljude di sjede na vrh Gromovače na stjeni , tamo smo ja i dvoje kolega probali radio vezu sa Rijekom jer smo uzeli motorole iz firme. Začudo na kanalu za lokalnu komunikaciju smo uhvatili vezu sa Rijekom . Da
Da ne govorim ljudi u Mliništu točnije djelu koji se zove Kut, bar ga mi lokalci tako zovemo jedu i odmaraju na jednoj šterni koju napaja izvorska voda sa Korita.
Tamo oko 150 metara dalje sam odstrijelio prvog srnjaka , a kao što znate to se ne zaboravlja. To ću još možda i proć ali ovo dalje vjerovatno ne . Kad se samo sjetim da sam znao sa natrpanim rusakom po 3-4 pa i više dana sam lutat tom divljinom postaje čovjeku krivo što stari. Da ne govorim da tu ima divljine puno više neg je moguće u prilogu pokazat jer ljudi su išli uglavnom planinarskim markiranim putima .
Nevjerovatno mi je drago što sam naišao na to jer me puno toga veže za Velebit , konačno rođen sam tamo i imam i neku staru kuću , zemlju a bila je i baraka gore u planini pa i ljetni stan jer to se tamo tako zvalo . Sad je taj ruševina no tamo je zarastao kao i sve ruševine . Uglavnom svaka čast ljudima što su to snimili.