pozdrav ekipa, evo da pokušam skratit, još u osnovnoj školi sam se bavio streljaštvom (zračna puška, amaterski) a kako mi je djed lovac uvjek je tu bila i njegova dvocijevka i uvjek sam ja htio iz toga pucat :D al nikad nisam uhvatio vremena da se malo aktiviram i raspitam di šta kako. s obzirom da je njemu upravo istekao oružani list a nije više član LD i nema namjeru produžavat počeo je pričat da nema druge nego da proda pušku, pa rekoh ako se planiram aktivirat u tom smjeru vrijeme mi je. sad il' nikad :D
zanima me postoji li uopće kakva streljana ili streljački klub u splitu ili okolici, koje discipline postoje (dakle pričam o "glinenim golubovima" :D) s kakvim se sve puškama gađa, koji su okvirni troškovi tog sporta i mogu li dobiti nabavnu dozvolu da prepišem pušku na sebe samo na temelju članstva u klubu ili se treba aktivno natjecati i ako vi znate nešto što ja neznam slobodno dodajte :)
(nisu baš sva pitanja vezana za ovaj podforum pa neka moderator slobodno premjesti ako smatra da je potrebno)