Nije se loše ni modernizirati. Ima to i svojih prednosti.
Ja slikam metu mobitelom i obradim je u app Range Buddy (besplatno i traje manje od par minuta po meti). Upišem sve podatke i arhiviram.
Ovo se zna pokazati korisnim za otklanjanje problema. Puno je više informacija na slici nego u teci. Ovim sam primjetio da nisam dobro poravnao shimove ispod optike. Nosilo mi je desno gore. Krivio sam sebe i obarač, a zapravo su shimovi bili problem.
Shvatio kada sam na slikama, sa različitih daljina, primjetio da mi je pomak desno gore pravilan. Ja i obarač bi bili random.
Mladjovu metu sam odradio otprilike, kada se pravilno kalibrira mjeri kao i pomično mjerilo, u desetu milimetra.
Kao što je rekao Goran. Elektronika je super kao pomogalo, ali bez stvarnih hitaca i korekcija, ništa od nje. Igračka.
A za savladati streljačku tehniku (naslon obraza, disanje, položaj oka, ruku, okidanje...) nema elektronike.
Nisam bez razloga odabrao federušu. Hold sensitive i prisiljava na pravilnu tehniku. Ne oprašta greške.
Uglavnom, mislim da se vraćam u formu i vrijeme je za idući korak.
Ne vjerujem da će biti nešto u rangu Saka, za početak jeftinije. Ali tko zna, ovakav ludonja, kao ja, je na sve spreman. :-)
BTW Strelok pro je 100 Kn, nije neka cifra ako je čovjek stvarno zainteresiran za to.