Vidio sam da švabe imaju nekakve košare što idu na kuku i na njima su svjetla i vjerojatno moraju zadovoljavati neke standarde. Ja imam sreće pa me nitko dosad nije gnjavio zbog bulbara, ali dosta prijatelja je moralo skidati bulbare koje su kupili s novim novcatim autom u salonu, jer ih nije puštalo na tehničkom.
Ako si baš zadrti legalista svjetla možda možeš riješiti da ih možeš lako i brzo otkopčati ili samo preklopiti prema dole i onda su ispod visine krovnog nosača ili kutije koji nisu zabranjeni,a i sumnjam da se policajci smucaju s metrom i mjere visinu, a i sami znamo kakvi se sve kretenluci nađu upisani u prometne dozvole.
Između ostalog -gdje je mjesto u prometnoj na koje bi se upisivao bullbar-meni u prometnoj pod model vozila piše neki broj koji nema vezu s vezom, ali je na početku slovo C-i na tehničkom mi kaže da se to jako rijetko viđa i da je na autu nešto modificirano,ali se ne zna što
-da nije to možda prednji branik i bullbar
.
Inače ove godine je tehnički žestoko postrožen, pa auti i s najmanjim tragom hrđe,udubljenjem,.. ne prolaze-na to su najžešći, a ko terenca vozi u lov zna kako se brzo izgrebe, udubi s granama, polome retrovizori, štoplampe, a i blato ne djeluje prepovoljno na koroziju, a i karoserijska hrđa na terencima s šasijom je samo kozmetika-bitno da je šasija zdrava. Ali ne, ti nemoš proć jer imaš hrđe po rubu vrata, za što te iskreno zaboli nešto, a neko npr. potpuno trulog renolčeka u raspadu malo zakita i pofarba s penzlićem-on prolazi
Zato dečki prije registracije gedore u ruke- bulbarove,kuke i maglenke dole, par naljepnica preko hrđe-ili ko ima volje može i penzlićem inaće ...