evo jedne koja je u pet godina imala odnos s mehaničarom samo jednom, ima na forumu članova koji ju poznaju i znaju kuda sve prolazi i što je sve prevezla od kuruze i DS do lovaca i ostale opreme za lov . . . .
Potpisujem - vidio! "Valdop" slika u privitku snimljena je danas u šumi iznad "kruške". Snježine koliko hoćeš i to preko starog mokrog snijega + navoženi materijal od rušenja kuće na put od "kruške" prema "jedinici" + raskopani putevi od izvlačenja trupaca. Stigla je tamo takvom lakoćom da sam se i ja iznenadio.
Inače za informaciju svima koji čitaju - s ovom sam Ladom "valdopu" i kolegama vozio
odjednom 14 vreća kukuruza (14x50 kg) na lokacije Bogu iza nogu, 24 vreće kukuruza u klipu (24 x cca 30 kg) s kukuruzišta do kuće (
odjednom i prikupljajući vreće - ostatke poslije kombajniranja), 5 bandera (1 od 7 m i 4 od 5 m) i to
odjednom preko zapuštenih polja i kroz šume gdje je "Vrag rek'o laku noć". I sve tako malo po malo od 2000. godine, pa sad recite može li joj se oprostiti ako joj pukne spona zadnjeg diferencijala ili poluosovina ili nešto treće, a ništa nije skuplje od 500 kn (rabljeno naravno). Napravila je i na svojem krovu prevezla više čeka nego će neki od vas napraviti cijelog života, a još uvijek vozi i to kako vozi!
Usprkos slomljenoj: 1. pr. lij. poluosovini, 2. dvije kraće i jednoj poprečnoj sponi zadnjeg dif., 3. bez prednjeg kardana, 4. sa polomljena 3 zuba u zadnjem dif., 5. isčupanim kompl. pr. des. kotačem iz noseče grede prednjeg trapa itd. - još jednom ponavljam navod iz jednog od prethodnih "postova" - UVIJEK, u svakom od ovih 5 navedenih slučajeva sam se s njom vratio do kuće
njezinim pogonom i to po terenu koji "valdop" i "mačak" dobro poznaju - Bože oslobodi!!!
Definitivno to nije auto za svakog. Treba je voljeti i znati sam popraviti - inače drž' gaće!