Čitam i šutim, ali ovo ne mogu prešutjeti. Ma na kakvom je off roadu bio sa onom Nivom?
To je kao da ja kažem da sam sa svojim Meganom bio na Street Race.
Ajde nemoj pretjerivati.
Nemoj da pricas na pamet kad nisi informisan.Decko svoju nivu vozi onuda gde vi ne biste smeli peske da prodjete,niste svesni sta on radi sa tim autom.Isao je na hard sa njom protiv opremljenih wranglera,covek jednostavno ima veliku onu stvar i nije mu problem da se zaleti sa njom u provaliju.
Ja neznam zašto bi on bio neki frajer jer vozi nivu i boli ga neka stvar za auto.
bio sAM i ja jednonm suvozač na off rodu i šta sad vozimo se ko idioti voda metar ja mu kažem pa sjebat ćeš nešto,on meni zaboli me,idemo dalje malo zapeli vitlo izvučeni idemo dalje,
nekakav šugavi skroz ukošeni na sve strane uspon ja mu kažem nemoj okrenut ćeš nas , on meni ma boli me kqrac i završili smo na krovu,i sad jel on frajer jer smo mi završili na krovu i njega baš zaboli za auto.
Ja svoj auto čuvam i pazim
al ako neko oće sjebat auto evo neka ga da meni i on snima kamerom a ja ću ga za 10 minuta razbit i problem riješen.
lada što se tiče lovca je relativno dobra ako imate snjom sreće i njoj je jedini plus cijena
društvo je uzelo novu ladu pa je non stop po nekakvim servisima a meni netreba auto koji će me ostavit u nekoj vukojebini bez signlala. (drugo su neki sitni kvarovi)