Autor Tema: LADA NIVA vs ostali terenci  (Posjeta: 16692 vremena)

Offline PinzHunter

• K 1000
Odg: LADA NIVA vs ostali terenci
« Odgovori #45 u: 21. 06. 2008. 11:03:03 »
Ja se ne prepirem.Pricamo kao u kafani. d4

nema frke, diskusije su zdrave za sve nas  d4  d4  d4

znas ja to gledam sa terencima ovako: dugo sam cekao da kolega se odluci da proda NIVU iz 80ih godina. U tom cekanju kupim uaz-a a on proda ladu na koju sam bacio oko. jebiga velim ja sebi, ode lada a ja necu ni od kog da kupujem koga neznam. u toj frci covjek mi ponudi Defendera S II. ja odem da kupim, otiso mi ispred nosa. u tom recimo bijesu odem i kupim pinca i istog dana prodam uaz-a.

hocu reci, da su za mene ovi navedeni terenci jako dobri, za Toyotu nisam imo love, Mitsubischi mi bio premalen (porodican covjek).

znaci samo su okolnosti bile te koje su me dovele na kupnju pinca o kojem nisam mogao ni sanjati. ne velim da nebi bio zadovoljan ni sa drugim terencima.
Ja uvjek kazem da dosta ovisi i o vozacu, jedan kolega sa ladom (lose gume) prodje svukud, a drugi sa boljim gumama nemoze.

najljepse je kad svi sa svojim terencima krenemo u lov tako da nas je milina gledati. i skoro sve je zastupljeno, od Touarega do Defiija iz 1968 godine. d4
Tornjak.."Biće koje posjeduje ljepotu bez sujete, snagu bez oholosti, hrabrost bez okrutnosti i sve ljudske vrline bez ijedne ljudske mane"

Offline Baki

• K 100
  • **
« Odgovori #46 u: 22. 06. 2008. 08:26:03 »
Baki, ipak kupi i jednu ladu...
neka je u dvoristu kad vas dvojica idete u lov....
Gledao sam je na ledu uz kameni put kako odlazi a mi u tojoti landcruiser se vracamo, klizemo i trazimo drugi put za povratak kuci. Je4dina njena mana taj dan je bila sto nas nije mogla izvuci....
A zasto rusi na njoj nist ane mjenjaju?
Pa ne treba bolja!!!
Trebali su joj ako nista ugraditi servo volan,a klimu da ne pricam.
Jer kad uzmes da ternci iz 90 tih godina imaju i klimu i servo,lade iz 2000 te nemju nista.

Offline ante.rupe

• K
  • *
« Odgovori #47 u: 22. 06. 2008. 14:58:04 »
imaju i klimu i servo volan, al kao dodatnu opremu

Offline SUMO

• K 1000
« Odgovori #48 u: 22. 06. 2008. 19:57:24 »
Moja je lada iz 2006te ima servo.
Klima, ih skakao bi od srece.
Momci, bitno je da se lovi i da se uci voziti po losem terenu. Nekome i najgore gume ne znace nista proleti gde `obicni` vozaci sanjaju....
A UAZ - svo postovanje za prohodnost, a za tvrdocu - sto rece nas upravnik lovista ako nemate kamen u bubregu,dobijete ga, a ako ga imate - izleti napolje jer se i on rastrese :)
....`` bilo kojom  planinom, ili dolinom, odjekuje puska moja k`o nebeski grom``........

Offline PinzHunter

• K 1000
« Odgovori #49 u: 22. 06. 2008. 20:05:33 »
Moja je lada iz 2006te ima servo.
Klima, ih skakao bi od srece.
Momci, bitno je da se lovi i da se uci voziti po losem terenu. Nekome i najgore gume ne znace nista proleti gde `obicni` vozaci sanjaju....
A UAZ - svo postovanje za prohodnost, a za tvrdocu - sto rece nas upravnik lovista ako nemate kamen u bubregu,dobijete ga, a ako ga imate - izleti napolje jer se i on rastrese :)

Ovo za UAZ-a potpisujem d4 sto je i najveci razlog bio sto sam ga se rijesio.Inace ludo vozilo ;D
Tornjak.."Biće koje posjeduje ljepotu bez sujete, snagu bez oholosti, hrabrost bez okrutnosti i sve ljudske vrline bez ijedne ljudske mane"

Offline Baki

• K 100
  • **
« Odgovori #50 u: 22. 06. 2008. 22:44:10 »
Sebi jedino sto bi sada uzeo je FIAT PANDA 4X4 odlican autic za sve.

Offline dobusija

• K 100
  • **
« Odgovori #51 u: 24. 09. 2008. 15:18:59 »
imaju i klimu i servo volan, al kao dodatnu opremu

...frend ima ugrađenu klimu kao dodatnu opremu...platio je ugradnju 8.000 kn...ali ko da je nema tako slabo puše da se za tu lovu to uopće ne isplati... >:(
Nikada se ne laže više nego li prije izbora, za vrijeme rata i nakon lova...(Otto von Bismarck)

Offline Midian

• K
  • *
« Odgovori #52 u: 15. 11. 2008. 19:04:12 »
Lada je najbolji terenac za te pare,iako nesumnjivo moze da uradi na terenu mnogo vise od recimo Wranglera ili Cherokee-ja,naravno sve u fabrickoj verziji.

Evo sa testa Vrelih Guma.Doduse dosta je tu propusta bilo,Ladu su napljuvali kao 'koliko para toliko muzike' ne rekavsi da je dan pred test Jeep Rubicon NOV NOVCIJAT isteran iz salona. skrsio tocak na trasiranju.Bitno da je Ladi od motora do diferencijala sve pocrkalo.

Onda je uskocio Wrangler koji je 'pokidao' Ladu...Pogledajte uostalom

Offline nazime

• K 1000
  • Vodu za nikim, vino za nekim, rakiju za svakim
« Odgovori #53 u: 15. 11. 2008. 19:22:20 »
Lada je najbolji terenac za te pare!

I tu smo završili.

Offline Midian

• K
  • *
« Odgovori #54 u: 15. 11. 2008. 19:55:45 »
Ali naravno,objasnjava Niva u vecini slucajevima i skupljim terencima mnogo toga

Offline ZR7

• K
  • *
  • Kar je dovoljeno Jupitru, ni dovoljeno volu.
    • http://www.forum-lov.org/
« Odgovori #55 u: 15. 11. 2008. 22:00:02 »
A ovo je najbolji video o Ladi:

Offline magwin

• Global Moderator
  • K 3000
  • smatraju nemogućim ono što nisu probali
« Odgovori #56 u: 15. 11. 2008. 22:56:56 »
to može i moskvić ali ti idioti izgleda još nikada nisu najebali just

Offline draganco

• Moderator
  • K 2000
  • Bez Lova nema zivota!
« Odgovori #57 u: 16. 11. 2008. 10:47:56 »
Imao je ovog puta srecu, inace vec bi bila iznad njega Trava Zaborava.
Nego za ovog bi derana trebala Vaspitna  dois.
Dobra Kob-Dobar Pogled

>IAAMM<

valdop

• Gost
« Odgovori #58 u: 16. 11. 2008. 11:49:55 »
prije godinu i nešto na You Tubeu je bila snimka od pola sata gdje se vidjelo da su skršili tri lade prije ove s kojom su uspjeli, tada je bilo rečeno da nema svoju mašinu već neku od 2000ccm, bez obzira svaka im čast.. pic

Offline PinzHunter

• K 1000
« Odgovori #59 u: 16. 11. 2008. 12:00:34 »
meni se cini da je ovaj video "namontiran" i to jako slabo ;D