Vec duze vrijeme trazim po oglasnicima kratkog defendera ali svi koji se nude su ili rastureni ili precijenjeni pa sam razmišljao o uvozu polovnog iz Njemacke na mobile.de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.htmlčisSearchRequest=true&scopeId=C&country=&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=14800&makeModelVariant1.modelId=2&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=&maxMileage=&fuel=&zipcode=&zipcodeRadius=&doSearch.x=27&doSearch.y=9se moze naci stvarno puno Defendera ali postoji par problema.Prvo, nemoguce je uvesti auto stariji od 7 godina a drugo po mojim nekim grubim procjenama sveukupni troskovi bi mogli izaci i do 50% cijene auta pa me zanima dali netko ima iskustva sa uvozom polovnog Defendera i koliko se to isplati.Trazim Defendera 90 (kratkog) koji ima oko 100.000km za cca 10.000€, godiste mi nije toliko bitno koliko je bitno da je uscuvan pa ako netko zna da se takav prodaje u Hr molim da mi javi na pm.tnx
A kaj velite na ovaj - pravi lovački!
Defender je extra tewrenac samo mu je mana sto mu brzo ode reduktor.Moj defender mjesec dana lezi kod majstora zbog reduktora.Nov je uzasno skup a polovnog ne mogu nigdje naci.