Ovo pišem već ne znam koji puta.
Mi smo LOVCI, a ne off roaderi. Meni je na prvom mjestu da se do lovišta dovezem sigurno i da mi u vožnji bude ugodno(imam do lovišta 100km i toliko nazad). U autu mi treba i dovoljno prostora za stvari i 2 psa, a nikad ne idem sam(ide nas 2, 3 ili 4). Treba utovariti i 2-3 vreče kuruze kod doma pa odvesti na za to predviđeno mjesto. Vozio sam nekad Toyotu Tercel karavan 4x4 i služila me dok nije skršena, onda sam vozio Vitaru. I ona me služila ali nije bilo prostora u njoj.
Sad vozim Cherokee-ja i on me za sad najbolje služi. 177 KS, automatik, koža(bez grijanja siceva ali se LAKO čisti, po zimi stavim deku da ne zebe guzica), tempomat, klima, povišen još 5 cm,troši 17L benzina, 25L plina, BFG MT gume i do sada kud sam naumio prošao sam. Pa čak se i kolega sa defenderom nije usudio probati kud sam ja išao(a meni se nije dalo ručno izvlačit svinje). Auto je 1989 godina i ima 310tkm, a možda i više.
Ne kažem da Niva ne valja, ali ne voze je ljudi zato što je fantastična, već bubimo realni, zato što je najjeftiniji terenac koji se može kupiti. A o kvarovima da ne pričamo.