Mene je uvijek interesovala statistika koliko svinja rane pri takvim lovovima?!
Inace je vrlo dobro snimano! 
O tome se ne prica 
Vjeruj mi da jako puno ali nitko nece da prizna.
Ispada da je u redu raniti DS ali jelena, muflona itd. nije jer su kao "plemenitiji".
Licemjerstvo u lovackim krugovima je na visokoj razini.
Tuzna je to prica.
Vidim samo kako "hoblaju dasku" tj.pogadjaju u drveca i pucaju kroz gusto.... 
Samo to mi je dosta da znam da iza copora ima krvi u potocima... 
Vise mi je pun sepet dvostrukog morala pa zato to i poentiram...... 
I meni ,vjeruj mi

Pazi, vec skoro 30god. citam LV i ne sjecam se da sam procitao da je netko izgubio ranjenu divljac itd.
Nikad nitko nije rekao da se u pogonskim lovovima izgubi 10-30% napucane divljaci itd.
U gaterima se jos toga puno i nadje ali u otvorenom se puno izgubi.
E sad nije ni zbog mesa jer opet iskoristit ce druge zivotinje ali stvar je da divljac cesto puta ugiba u mukama.
Ovo se posebno odnosi na jake veprove koji mogu podnijeti puno torture prije pocinka.
Ja sam samo jedan u nizu koji voli lov s psima i pucati na divljac u trku ali uvijek nastojim uzeti vece pretjecanje
jer idem na ono, ili pogodim pa ostane ili promasim i opet dogodi se ranjavanje. Inace ti je teza medju lovcima"jebe ti se ima ih u sumi jos" samo ovo se ne spominje

Zalosno!!!
Znas sto je jos gore. Imas 9 lovaca u 3 dana. 7 puca na jelena i 6 odlazi ranjeno,a 1 je promasen. Nijedan ranjeni nije pronadjen,a sve se pucalo sa ceka na daljinama 20-70m. E i to je jedna strana medalje lova u RH.
Ovakav rezultat u UK ili Skandinaviji bio bi nepojmljiv mada se puca i na puno dalje.