Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > BUDAK KNIVES
BUDAK KNIVES - Hrvatski Custom Nozevi
Zoran:
--- Citat: anubis - 21. 12. 2011. 13:20:45 ---Ne jebite čovjeka pa kulturno se je predstavio i ne forsira odmah prodaju... u čemu je problem njuške?
--- Kraj citata ---
:::::: sor Nozeve radim vec neko vrijeme i prezentiram ih i prodajem i u HR i vani, na BRITISHBLADES FORUMU..
moram reci da su moji mozevi nazalost poznatiji van granica HR nego ovdje, ali jasno je i zbog cega, posto je kod nas situacija kakva je i platezna moc je isto takva-kakva je.. paci
Nozeve izradujem i po narudzbi, po donesenim nacrtima i zamislima...
kontaktirati me mozete na mail :
www.budakknives.gmail.com
sta forsira sa ovim ili sam ja mutav pa nekondam da treba posalt upit i dobijes noz za poklon¨! :pferd:
OldHunter:
I gdje je problem ?? teaa
Čovjek ne želi javno objaviti cijene svojih uradaka i ja to poštujem. zagi
Ukoliko budem ozbiljno zainteresiran za neki od tih uradaka, budem ga kontaktirao na PM ili nazvao telll i to je to. zagi sor
cutlass:
decki hvala svim na komentarima i potpori, drago mi je da vam se nozevi svidaju...
Zoran:
--- Citat: cutlass - 21. 12. 2011. 14:59:02 ---decki hvala svim na komentarima i potpori, drago mi je da vam se nozevi svidaju...
--- Kraj citata ---
pa sviđaju se svima nozevi ko je reko da se nesviđaju!
Nosler:
Nozevi dobro izgledaju i onaj ko hoce da sazna vise o njima sigurno ce naci nacina da se raspita a ko nece ,nastaviti ce da z12 po temi...tako nekako ce da bude.... dr.i
Hajde..racunaj barem da je drze "gore" pa ce vise ljudi citati. happi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju