Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > BUDAK KNIVES

BUDAK KNIVES - Hrvatski Custom Nozevi

<< < (8/16) > >>

Zoran:

--- Citat: Nosler - 21. 12. 2011. 17:28:50 ---Nozevi dobro izgledaju i onaj ko hoce da sazna vise o njima sigurno ce naci nacina da se raspita a ko nece ,nastaviti ce da  z12 po temi...tako nekako ce da bude.... dr.i
Hajde..racunaj barem da je drze "gore" pa ce vise ljudi citati. happi

--- Kraj citata ---

HOces reci da je zabranjeno pitati posto je noz u temi???  hao hao hao hao

pa makni temu onda  hao hao hao

ili je tema samo za gledati i vikat kako su super   lizi

Zoran:

--- Citat: stari-nakovanj - 21. 12. 2011. 22:12:07 ---a ljepo sam ti rekao da si napravis stranicu :P

...dobrodosao kolega!

--- Kraj citata ---

evo ja mu doniram domenu

i lovac mu napravi popust za stranicu

i bude pravi nožmacan  2p

Lazar:
vi to sredite sa prezentacijom a ja cu da testiram noz u lovackoj praksi i napisem izvjestaj , sad samo cekam da kolega posalje taj noz za testiranje teaa

Zoran:

--- Citat: Lazar - 22. 12. 2011. 00:06:34 ---vi to sredite sa prezentacijom a ja cu da testiram noz u lovackoj praksi i napisem izvjestaj , sad samo cekam da kolega posalje taj noz za testiranje teaa

--- Kraj citata ---

ja sam se uvjerio da boljega noza od keramicke ostrice za guliti nepostoji a sad vi testirajete !
postoji jos onaj od kremena kamena ja mislim da je od njega jedan pokojni kolega je takav imo predobar noz za lov

Zoran:
ali lazare mozda sad ti pocjenujes kologu ko i ja sa krompirima mozda to nisu nozevi za lov mozda je to za te nozeve ispod nivoa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju