Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > BUDAK KNIVES
BUDAK KNIVES - Hrvatski Custom Nozevi
Fratt:
Ili miror finish ili force patina,ja sam konzument ove druge verzije gdje sve svoje karbonce tretiram preko limunske kiseline pa uz zadržanost protiv korozije dobijem i onaj "damask" look...da ne spamam više,1075 je vrlo zahvalan čelik što se tiče održanja oštrice.
anubis:
Ma sviđaju se meni karbonski čelici(koristim CS u Carbon V čeliku) ali malo su osvjetljivi na krv. Kakav je to tretman limunskom kiselinom(i kojom) da probam na CS-u? Vidio sam onaj Drop point i Scout koji bi bili upotrebljivi u lovu pa recite koliko je to veselje muzike u 1075 čeliku?
cutlass:
pozdrav..
za cijene nozeva i ostale informacije oko narudzbi, izrade i ostalog bi molio da se javite na privatne poruke jer nemam naviku uz radove stavljati cijene radi raznih iskustava oko toga po ostalim forumima..
nekome je puno ,nekome je jeftino, neko "ga nebi nikad prodao za te novce " itd.. a onda se tu krene u neke nepotrebne rasprave i svi nepotrebno gubimo vrijeme ..
hvala na razumjevanju
cutlass:
--- Citat: anubis - 20. 12. 2011. 15:19:33 ---Ma sviđaju se meni karbonski čelici(koristim CS u Carbon V čeliku) ali malo su osvjetljivi na krv. Kakav je to tretman limunskom kiselinom(i kojom) da probam na CS-u? Vidio sam onaj Drop point i Scout koji bi bili upotrebljivi u lovu pa recite koliko je to veselje muzike u 1075 čeliku?
--- Kraj citata ---
htio sam vam poslati poruku , ali mi nekaj steka sa slanjem, pa se vi slobodno javite meni da vam odgovorim u PM, hvala, pozdrav
sgrah3:
Noževi su ludiloo,svaka čast majstore just zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju