Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > BUDAK KNIVES
BUDAK KNIVES - Hrvatski Custom Nozevi
Nosler:
--- Citat: Zoran - 22. 12. 2011. 14:47:10 ---ej da se pohvalim ove godine sam dobio vec tri noza sad sam upravo ovaj treci ispakovo zagi
--- Kraj citata ---
Pa de onda postavi sliku da vidimo kakav je(neces li se maknut od ovog covjeka i ove teme... uf )! zagi
Zoran:
--- Citat: Nosler - 22. 12. 2011. 16:47:29 ---
--- Citat: Zoran - 22. 12. 2011. 14:47:10 ---ej da se pohvalim ove godine sam dobio vec tri noza sad sam upravo ovaj treci ispakovo zagi
--- Kraj citata ---
Pa de onda postavi sliku da vidimo kakav je(neces li se maknut od ovog covjeka i ove teme... uf )! zagi
--- Kraj citata ---
necu sad 100% se maknut sa ove teme,, kad taj covjek pojede omanje stado janjadi i vagon rostilja sa ljudima koji su na ovome forumu moze onda pocet pisati o tome koliko je ko seljak,, mozda jos nije imao prlike sa njima da se druzi!
trece ako ijole cito ovaj forum mogo je zakljuciti da je ovdje jos uvjek tako da mozes o temi razgovarati<!
ja nebjezim od toga da sam ja sa svojim izjavama na ovoj temi pretjero i zao mi je zbog toga sta sam i sudjelovo u tome da malo tema ode u offf! zao mi je iskreno!!!
ALI KAKVE VEC ON IMA POTESKOCE AKO ga se pita posto je noz nece da kaze itd, nekuzim mozda se obiji obrazloziti cjenu zbog ceka ej tolika velika ili toliko niska nekuzim!
ali ocito nije svatio sta je forum kao forum !!!
sve vise postaje zanimljiv ko naj noviji golf dizel
Lazar:
nozevi su odlicni ja sam ih vidio samo nece zoran javno da ih pokazuje, kolega nosler obrati mu se na pm ,vjerujem da ce ti poslat slike hao hao hao hao
Zoran:
a vjerovatno i ko i ostali pacjenti kad je se nesto peklo i okrtalo nece i ni oni doci jer su oni druga liga a mi koji se druzimo seljaci za njih! a moze tu doci i da se divimo njegovom radu i da mu pljescemo!ž
i nedaj boze da ga se nesto upita o cemu on nece javno da prica mozda neplaca porez pa ga frka ko i vecina takvih pacijenata
Zoran:
--- Citat: Lazar - 22. 12. 2011. 16:57:47 ---nozevi su odlicni ja sam ih vidio samo nece zoran javno da ih pokazuje, kolega nosler obrati mu se na pm ,vjerujem da ce ti poslat slike hao hao hao hao
--- Kraj citata ---
imam losa iskustva sa ovoga i drugih foruma kad postavljam sliek od clanova koji su mi poklonili noz pa koga zanima lazar ej u pravu neka mi se obrati ili telefonski ili putem maila ili plati mi kavu d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju