Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Dobra kob

<< < (3/21) > >>

dean:
Vidio sam te u tom broju. Kartao si!

Gams:
Ja nisam baš istog mišljenja o Dobroj kobi, mislim da je pisana dosta amaterski, a pogotovo mi idu na živce članci od Bekavca, jer koji put piše o nečemu da je za plakat kad čitaš, a i neki dopisnici i suradnici su daleko od struke i lovstva . Zadnji broj je dobar i zanimljiv

SSG:
prezadovoljan sam dobrom kobi.Pretplatnik sam a uz standardni LV kupujem svaki mjesec slavonski Glas lova i ribolova,iako je on slabiji kvalitetom od jednog i drugog.Dobra kob mi je naš najbolji list,jer su objektivniji i obračuju više interesantnijih tema od LV,iako ih podekad LV nadmaši.

dean:
Dobra kob je meni čist u redu, ali znaju sr... 100 na sat. Svi pričaju kako rade pojilice, hranilišta, brinu se o divljači. Sva društva i udruge se hvale. Daj ti meni i svima nama brojke! Koliko je hranilišta u tekučoj godini napravljeno, koliko pojilišta, koliko puta su ti objekti godišnje punjenič Svi su kao dobri gospodari. Pa di su rezultati tog je.. dobrog gospodarenjač!č!č Di je tko puknuo divljač u medaljič A znamo da ona pokazuje bogatsvo lovišta i kvalitetu gospodarenja.
Samo jezikom ko lopatom, a talk is cheap! Djela se broje, a ne riječi!

shaga:
E vidim da su misljenja pomjesana ali sto se tice lovacke stampe u Crnoj Gori da nije DOBRE KOBI stvarno nebi imali sta da citamo d4
Ja sam zadovoljan, e sada jeli to zato sto nema boljih novina ili sto su stvarno kvalitetne......... ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju