Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Dobra kob
dean:
Dobra kob od ovog mjeseca, strana 35 ako se ne varam. Zapelo mi je nekaj za oko! čovjek predaje na lovačkim ispitima, a u lov jedini na slici ide u maskirnom i sa psom križancem. Pas je po mom skromnom iskustvu izmeču istarca i posavca, a maskirne odore nose vojne, a ne civilne osobe. Mene bi bilo sram predavati jedno, a drugo raditi.
SSG:
--- Citat: dean - 23. 01. 2008. 09:23:02 ---Dobra kob od ovog mjeseca, strana 35 ako se ne varam. Zapelo mi je nekaj za oko! čovjek predaje na lovačkim ispitima, a u lov jedini na slici ide u maskirnom i sa psom križancem. Pas je po mom skromnom iskustvu izmeču istarca i posavca, a maskirne odore nose vojne, a ne civilne osobe. Mene bi bilo sram predavati jedno, a drugo raditi.
--- Kraj citata ---
Ako je to istina onda je tako nešto za največu osudu.Nisam vidio sliku ali pogledat ću o čemu je riječ.
File:
Što se tiče njegove garderobe katastrofa koda je sad došaao sa crte,a što se tiče psa mislim da je ovo posavac samo što ima malo više bijeloga,jer naslov je (ajme vepru kad ga posavka potjera...)
a na slici je ovo jedini "posavac"
SSG:
Provjerio sam sliku u DK i došlo je do zabune.Ta osoba nije ona na koju smo predpostavljali da bi mogla biti.Greške su moguće ;D
SEJFO:
Pozdrav!
Koristim priliku da podržim one kolege koje o Dobroj kobi misle dobro.Evo razloga: Pročitam naslovnicu na kojoj tema: Čim se lovi u Evropi?. Zakasnim kupiti novine i nazovem redakciju te tražim da mi pošalju taj broj pouzećem.Gospođa me pita jesam li pretplatnik nisam čitam li redovno kažem ne čitam onako iskreno.Gospođica ili gospođa ime počinje sa D......a mi uzme podatke kad za tri dana novine. Sve besplatno. Nije zbog novca al me prijatno iznenadio odnos prema čitateljima.
Koristim priliku da im se zahvalim..!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju