Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Dobra kob
Milan Martinek:
Kolega Tomislave,
"Dobra kob", kao i "Glas lova i ribolova" još se za sada ne plasira u PDF formatu, iz razloga što su to izrazito komercijalni časopisi sa znatnim troškovima za reportere, uredništvo, tiskanje ... Kada bi svi čitali na besplatnom internetu, ne bi bilo skoro nikakve zarade od individualne prodaje.
Danas, 19. veljaće 2010. godine, izašao je najnoviji 101. broj "Dobre kobi", pored ostaloga sa izrazito interesantnom temom na čak 10 stranica, a ukratko se svodi na to ; da lovci sa otoka Brača po naređenju lovne inspekcije, moraju odstreliti zamantane zečeve (čitaj sve odreda na otoku).
Pozdrav Milan. z11
lovac 1:
Jutros sam na kiosku kupio Dobru Kob i mogu reći da sam ugodno iznenađen sa hrpom dobrih i interesantnih članaka. Dali je to napravljeno samo za Božićno izdanje ili čemo i u buduće s guštom čitati Dobru Kob. zagi
Milan Martinek:
Zbilja je ovaj Božićni 111. broj posebno za pohvalit.
Jedino kolega Lovac 1 nisi dobro pogledao naslovnu stranu, jer bi onda pročitao da izlazi u prosincu 2011. godine, a do tada ćemo morati pričekati za takav kvalitet.
Za mene osobno je ovaj broj na drugom mjestu, a na 1. je broj 50 / jubilarni broj " Dobre kobi " / , koji je izašao u mjesecu studenom , davne 2005. godine.
Lijep pozdrav Tebi kolega, uredništvu " Dobre kobi " , i sve najljepše u Novoj godini.
Milan. z11
mzajcek:
DOBRA KOB, što je to? Produžena ruka LOVAČKOG VJESNIKA ili loša kopija hao. Ima li veze s lovstvom?
LOVAČKI je imao veze s lovstvom do 1994-95 g., međutim, DOBRA KOB, nikada. ::)
PHP:
Kupujem Dobru Kob br 107 2010g ako neko ima u ZG i okolici
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju