Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Dobra kob

<< < (14/21) > >>

silvertip:
ako je tvoja slika u njoj imaš je za badava

PHP:
Vjerujem da postoji slika nekog medvjeda kakav sam ja  ,znači dogovoreno  ref , ma interesira me jedan članak baš o trofeju medvjeda,pa ako ga posjeduješ javi na pp gdje je i u koje vrijeme dobra piva  d4

miki26:
Slažem se sa Vama sve je istina što kažete ne uzimam Vjesnik, ali kad ga prolistam vidim da nema ništa u njemu, dobru kob kupim često pa bih se htio pretplatiti pa me zanima koliko se plaća pretplata, na ovom istom forumu sam čitao kako ljudi pljuju po kobi i od tad mi se Vjesnik još više zgadio samo Dečak Lekić itd ovaj broj 113 dobre kobi ima više zanimljivih ćlana neko 5 Vjesnika, prošli vjesnik ima samo jedan mali članak razlika između divlje i domaće mačke pa neki test auto ono da su djeca testirala bolje bi napisala

Hvala 

mata84:
test auto ti i nije bio test auto, nego jedan krasan lov u kojem su odstrjeljene 4 svinje a veselje je bilo za svaku zabilježbu. ako ćeš baš čitat o autima onda si kupiš auto magazin ili slično ovo je ipak lovački vjesnik kako i ime mu kaže....

evaeva:
U zadnjem broju časopisa Dobra kob (137) na strani 10. pojašnjeno je "posuđivanje oružja" drugom lovcu sa istom ili različitom vrstom oružja, pa koga zanimaju pojedinosti kako to Mup regulira.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju