Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

lovački tv programi

<< < (3/10) > >>

dean:
Nismo mi plaćeni da njemu smišljamo teme, ali možemo mu izać u susret te mu pomoć da popuni vrijeme emisije i da promoviramo neko ld-lu i njegov rad. To svakako.  d4

Zoran:

--- Citat: fazan - 10. 07. 2008. 12:17:15 ---Pa zato ti i kažem, osmisli temu ,porazgovaraj s Gugom i pozovi ga da našto suvislo snimi iz života i rada Tvog društva.

--- Kraj citata ---

mislim da  gazda gugom je malo zaosto sta se tice edukacije za dokumentarne emisije!
a da moze sad nesto i kvalitetno da se napravi treba mu 30.000kn po emisiji minimalno!
(a kad bi mu ja osmislio sami koncept samo za to bi trebo debelo da plati)
sta hocu reci malo njemu treba vise ljudi u toj emisiji! sad sto on ima volju nesto da radi to je super!
poznam dosta ljudi koji su ga zvali iz lovista da snima divljac sa mladima itd.. i on bi odma doletio!
ali nemoze svak biti profesjonalac ko ja!  :laugh:

mozda da ga zovnem da snimi  srnu ispod ceke ima 3 laneta nesto jos neviđeno!
a za svako lane 100jura koje snimi! ma mogli bi se dogovoriti!

fazan:
Hej ,uzgajivač!
Kako možeš dozvoliti da srna vodi tri laneta. najjačeg odmah treba izlučiti!

shandi:
emisija je po meni negledljiva.teme kao da su politički režirane,a o produkciji da i ne pričam.još kad vidim da voditelj vodi emisiju u sunčanim naočalama,to je smiješno

SSG:

--- Citat: Zoran - 10. 07. 2008. 12:33:54 ---
--- Citat: fazan - 10. 07. 2008. 12:17:15 ---Pa zato ti i kažem, osmisli temu ,porazgovaraj s Gugom i pozovi ga da našto suvislo snimi iz života i rada Tvog društva.

--- Kraj citata ---
mozda da ga zovnem da snimi moju srnu ispod ceke ima 3 laneta nesto jos neviđeno!

--- Kraj citata ---

Zoki,jedno lane bi valjalo izlučiti.Ono najveće

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju