Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

lovački tv programi

<< < (2/10) > >>

dean:
Koliko novaca je u emisiji mogla i morala bi biti i bolja. To je samo  moje mišljenje.

fazan:
Slažem se s Tobom , no i u toj emisiji nažalost se petlja lovačka politika i lobiji koji navlače na svoj mlin.
Mi kao Lovački savez grada Zagreba dajemo Anti 15000 kn da prati rad saveza i logično da smo malo više zastupljeni  , makar nema pretjerivanja.
Do nedavno postojao je i problem produkcije jer oprema s kojom je Gugo snimao nije zadovoljavala standarde HT-a tako da se neki vrlo kvalitetni  i afirmativni prilozi o lovstvu nisu mogli vidjeti na nacionalnoj televiziji.No situacija je sad dobra i vjerujem da će osim na lokalnim televizijama , neki kvalitetan prilog osvanuti i na centralnoj dalekovidnici ( ;D ).
Ako netko želi da emisija "Dobra kob " dođe u njegovo društvo i snimi prilog o radu može uvijek slobodno nazvati Antu i probati dogovoriti temu snimanja i termin.
Ako je netko zainteresiran poslat ću mu Antin broj na PM.

dean:
Ti si malo kulturnije rekao nego kaj bi ja pa sam baš zato bio skroman u prvoj izjavi. Do nedavno je snimao emisije koje idu na tv kamerom za svadbe, a ako nije stigao napraviti emisiju, uredno bi išla repriza. Kad je pušten neki dio koji educira lovce? Bilo ih je, ali kao i časopisima, pišemo samo iskustva drugih te njihova istraživanja koja smo preveli. Sramota! Kao da mi nemamo lovišta i ljudi koji bi mogli napraviti dobru edukacijsku emisiju. Npr. snimi se 10-20 srnjaka te netko stručan nam kaže ocjene trofeja te divljači i kloliko je koje grlo perspektivno. Možda jednog dana!

File:
Fazane ako češ iskreno katastrofa mi je,same nekakve sjednice,reklame monija i drugih,snimke uvijek iste na kojima 3 lovca stavljaju sijeno i 5 lovaca koje vada olupinu auta,đuro dečak di je on bio šta je radio i ostalo.
Nemogu virovat da se u tjedan dana nemože skupit 20 min. kvalitetnog materijala i baš mi je iskreno žao jer svaki put se namjestim  pred tv ili kad je repriza i očekujem ovaj će put bit bolje i tako iz emisije u emisiju.šteta

fazan:
Pa zato ti i kažem, osmisli temu ,porazgovaraj s Gugom i pozovi ga da našto suvislo snimi iz života i rada Tvog društva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju