Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (22/73) > >>

medo:
Slazem se da oglasi moraju biti dio casopisa i financiranja.
Tocno je da ovi od 50+,velika vecina, ne koristi internet madjutim takvih lovaca je ukuno 90%.Pa samo u Lici rijetko koji mladi lovac koristi internet.

perop:

--- Citat: Zoran - 25. 08. 2008. 08:56:34 ---kako prvo bili bi budale kad bi izabcili oglase! toliki novac pustiti da nekome drugom ode!  :bunny:

--- Kraj citata ---

Nitko od uredništva LV-a ne traži niti može tražiti da izbace oglase. Mogu ih štampati još i više ako to žele.
Problem je slijedeći:
- Oglasi se štampaju na uštrb stručnih članaka iz područja lova i lovstva uopće. Dakle broj stranica
   u LV-u ostaje isti a raste broj oglasa, loših fotografija i nestručnih članaka se povećava.
   Rezultat je da se više  nema što čitati. Ako uredništvo povećava broj oglasa neka poveća i broj
   stručnih stranica i članaka u LV-u.
- oglašavaju se zakonom zabranjena sredstva lova što LV kao glasilo HLS-a ne smije i ne može
   raditi.

Što se tiče ili peticija kojom bi se ukazalo na stanje u LV-u ili dostave Uredništvu LV-a ovih stranice smatram i jedno i drugo dobrim.
Možda je tu Earl Grey u pravu jer na stranicama o LV-u ne piše velik broj ljudi pa bi se oni koji su pisali o stanju u LV-u mogli proglasiti šačicom nezadovoljnika koja ne zna što hoće i što želi.
Ipak sa nečim trebamo pokušati. Vrijeme je da se konstruktivnom kritikom pokuša poboljšati LV.

skyangel:
Istina je da LV baš i nije nešto bogat stručnim člancima već slikama i okupljanjima glavešina te oglasima. Međutim malo gledam te oglase i financijsku strukturu samoga LV. Mi plaćamo godišnje 200 kn članarinu HLS-u. Sa tih 200 kn imamo pravo biti članovi HLS-a, osigurani smo te dobivamo 10 brojeva LV-a godišnje. Eh sad čisto gledam tiskanje tog LV-a.
Ja nisam stručnjak za tiskanje niti niš, no baš mi i ne zvuči nekak realno da HLS od 200 kn godišnje tebe može osigurati + otiskati ti 10 primjeraka LV-a po 70-80 stranica u BOJI na kvalitetnom papiru valjda nekom???? Nekak mi to zvuči prebajno. Mislim da se oni dosta pokrpaju od tih oglasa i razumljivo je da imaju što više prostora za njih. Ovo govorim ovak na pamet kak to zgleda laički izvana, možda je priča dublja, ne znam. Ali na prvi pogled, imam feeling kao da nas HLS časti sa tim LV-om kakav god da on je...

perop:

--- Citat: skyangel - 25. 08. 2008. 14:43:56 ---Istina je da LV baš i nije nešto bogat stručnim člancima već slikama i okupljanjima glavešina te oglasima. Međutim malo gledam te oglase i financijsku strukturu samoga LV. Mi plaćamo godišnje 200 kn članarinu HLS-u. Sa tih 200 kn imamo pravo biti članovi HLS-a, osigurani smo te dobivamo 10 brojeva LV-a godišnje. Eh sad čisto gledam tiskanje tog LV-a.
Ja nisam stručnjak za tiskanje niti niš, no baš mi i ne zvuči nekak realno da HLS od 200 kn godišnje tebe može osigurati + otiskati ti 10 primjeraka LV-a po 70-80 stranica u BOJI na kvalitetnom papiru valjda nekom???? Nekak mi to zvuči prebajno. Mislim da se oni dosta pokrpaju od tih oglasa i razumljivo je da imaju što više prostora za njih. Ovo govorim ovak na pamet kak to zgleda laički izvana, možda je priča dublja, ne znam. Ali na prvi pogled, imam feeling kao da nas HLS časti sa tim LV-om kakav god da on je...

--- Kraj citata ---
]

HLS nikoga ništa ne časti.
Hrvatska ima jako veliki broj lovaca koji plaća članarinu. Neznam precizno koliki je to broj ali to je lako provjeriti i pomnožiti. Postoje i potpore ministarstava HLS-u. Kada mogu odobravati kredite LD-ima  "nije na njima zla godina". Iz informacija koje ja imam znam da jako dobro stoje i da imaju vrijedne nekretnine.  

skyangel:
Nema veze broj članova koji plaćaju. Gledaj samo jednog člana. Da li 200 kn pokriva sve te troškove??? Pročitaj pažljivo moj post odozgo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju