Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
Zoran:
bas tako Lynx ja ga placam jos nikad ga nisam ni dobio! :laugh: :laugh: :laugh:
nije mi jos palo na pamet da ih obavjestim o tom da mi ga jos nikad nisu poslali! :tommy:
placam ga jer ga moram placati! ko i ostale glupe clanarine itd...
diktatura nasim prostorima jos vlada!
neznam sta si to necete da priznate!
nas se nista nepita! niti koga zanima nase misljenje!
ja samo govorim kako stvari stoje, a ne neko moj misljenej!
odi te u lov, ili se bar prosetatjte jednom tjedno po prirodi! da vam se malo mozak provjetri, evo ja visim tu po forumu, ali gledam bar da sam 3-4 puta tjedno u lovu ili bar da sam u prirodi nak bezveze da se setam! evo bas se jucer vratio bio dva dana osutan! i sad sam opet skupio energije! da vam pametujem hehe
Štef:
Ideja za obilazak lovačkih društava i pisanje o njihovom radu i lovištu vjerujem da bi bila jako interesantna. Oglasa u bilo kojem časopisu vjerujem da se niti jedna redakcija ne bi odrekla jer im to uvelike pomaže oko izdavanja.
Stručnih i kvalitetnih članaka će na ovaj način biti još manje jer kvalitetan članak košta i svaku prijepisku iz stranih novina moraš platiti autorska prava. Ne kažem da kod nas nema ljudi koji su stručni i znaju nešto kvalitetno napisat, ali najčešće u LV pročitam takve nebuloza da ni pas sa maslom ne bi pojeo ili kroz par brojeva se proteže zavist i osobne nepodnošljivosti npr. u uzgoju pasa!
perop:
--- Citat: Zoran - 27. 08. 2008. 08:24:15 ---sad da vas necitiram sve pojedinacno!
kako prvo nije mi jasno sta vi ocekujete od LV.
spominju se neki strucni clanci itd... kakav strucan clanak, pa to je vec sve napisano prije 100godina!
ako te nesto zanima, onda citas knjigu i ucis, a ne iz novina!
sta se stavlja oglas u clanak, pa to je sponzorirani clanak koji je sigurno naj manje nekih 5000kn
po meni bi bilo pametnje da nekoga zaposle i da obilazi L.drusta do drustva i da prave neke reportaze, pa onda de se na nekim iskustvima od njih nesto novo nauci itd...(kako oni i sta oni, i na koji nacin oni)
a te neke strucne gluposti, po meni su uopce nepotrebne! neki strucni clanak moze ko god zeli napisati, uzme 3-4knjige i vadi si i slaze svoj clanak! isto da ovi koji i pisu clanke pisu to iz glave itd...
e"kad bi oni te clanke pisali iz glave onda bi HLS. imo i svoju televiziju!
a ne strucne ili bilo kakve clanke!
--- Kraj citata ---
XXXXXXXXXX
Poštujem svačije mišljenje ali moje mišljenje je potpuno suprotno Vašem.
Svaki pa i najbolji časopis na svijetu će se trenutno urušiti i istom će se srozati nivo kada se otpuste kvalitetni stručni suradnici kao što je to uradio LV.
Prije četiri pet godina LV je izdvajao za stručne suradnike gotovo 400000 kuna a to izdvajanje danas iznosi višestruko manje.
Nastavi li ovakim putem LV će sa svojom stručnošću i interesantnošću doći do nivoa da bi ga puno bolje mogla izdavati i uređivati prva godina nekog šumarskog fakulteta ili fakulteta lovstva.
Zoran:
ma nema frke! ako preuzmu sve zakone koje se preuzimaju iz eu.
svakako nece vise postojati ni saveza ni lov.drustava!
onda ce nekoga uvatiti nostalgija za starim vremenima pa ce poceti sve ispocetka itd.. tako je to u svemu!
Stavite se Vi perop u taj polozaj da rukovodite nekim drustvom, i da zivite od ljubavi prema njemu!
I da Vas ta ljubav hrani svakodnevno! Koliko bi Vi od te ljubavi živjlei!=? :laugh:
perop:
--- Citat: Zoran - 27. 08. 2008. 12:16:06 ---ma nema frke! ako preuzmu sve zakone koje se preuzimaju iz eu.
svakako nece vise postojati ni saveza ni lov.drustava!
onda ce nekoga uvatiti nostalgija za starim vremenima pa ce poceti sve ispocetka itd.. tako je to u svemu!
Stavite se Vi perop u taj polozaj da rukovodite nekim drustvom, i da zivite od ljubavi prema njemu!
I da Vas ta ljubav hrani svakodnevno! Koliko bi Vi od te ljubavi živjlei!=? :laugh:
--- Kraj citata ---
XXXXXXXX
Zorane nažalost sam jedan od takvih koji je i u svom lovačkom i streljačkom društvu radio uvijek volonterski a radim to i danas.
HLS sa svojim glasilom LV-om sa svojih 50000 članova je nešto potpuno
drugo. To je ogledalo hrvatskog lovstva i naše države u ovom po meni jako važnom segmentu. Tu nitko ne trži volonterstvo već stručnost i dobro plaćeni profesionalizam koji je svakako moguć.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju