Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
dean:
Ako mislite da će imat smisla, zovite ga. d4
Ja na to gledam ovako, kaj se mora desiti da bi on svoj posao počeo drukčije raditi? Da mu par dječaka sa foruma posole?! Skeptičan sam, ali ajmo probati!
medo:
--- Citat: fazan - 01. 09. 2008. 08:36:48 ---Kako je 7.9. natjecanje rogista u Našicama,Marijan će biti tamo , no ako imate želju pozvati ću ga na prvo zajedničko druženje da se sjedne i porazgovori.
--- Kraj citata ---
Al' sto to vrijedi kad se promijeniti nista nece :(
Da mu je stalo sto misle drugi mozda bi bio odgovarao na E-mailove.
Uglavnom nema lovca koji se ne zali na LV. Ja ga pronasao nisam.
7 rem mag:
Medo,tu si u pravu! I kod nas lovci gube zanimanje za matični časopis. Ja sam pokušao poslati ovu priču što je Lovac objavio na portalu pa sam odbijen što mi je ok,al na riječi da se naučim kod nekoga pisati,to mi nije ok. Moja je priča bila makar lovačka,a ono što se objavljivalo kasnije baš i nije. No,sve 5!
Zoran:
--- Citat: medo - 03. 09. 2008. 08:20:39 ---
--- Citat: fazan - 01. 09. 2008. 08:36:48 ---Kako je 7.9. natjecanje rogista u Našicama,Marijan će biti tamo , no ako imate želju pozvati ću ga na prvo zajedničko druženje da se sjedne i porazgovori.
--- Kraj citata ---
Al' sto to vrijedi kad se promijeniti nista nece :(
Da mu je stalo sto misle drugi mozda bi bio odgovarao na E-mailove.
Uglavnom nema lovca koji se ne zali na LV. Ja ga pronasao nisam.
--- Kraj citata ---
ja se nezalim! :laugh: nikad se nisam zalio :laugh: nikad ga nisam dobio pa se nezalim :laugh:
perop:
--- Kraj citata ---
Ako poznajet gosp. Merijana Lekića a isti će biti nazočan na natjecanju rogista u našicama 7. rujna 2008.godine dobro bi bilo ako on želi neku vrstu razgovora o svom časopisu pripremiti mu više pitanja u svezi LV-a za kojeg je on ipak glavni i odgovorni urednik. Što se tiče koja su to pitanja dovoljno je pročitati ove stranice o kojima smo mi ovdje raspravljali i istaći probleme na koje najviše ukazuju sudionici ove rasprave.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju