Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
Earl Grey:
Taj 7. rujna je već daleko iza nas, a od Marijana ni slova ni glasa...
No, i očekivao sam (a vjerujem, i svi ostali) takav ishod. Neka, sad bar znamo na čemu smo...
Tihomir:
Ja poludim jer taj lovački kasni mjesec dana,evo u ovom broju ima prijavnica i hrpa reklama za događaje koji su prošli. Reklama za sajam u VŽ sigurno masno plačena,a lovački došao kad je sajam prošao. Kako ne izlazi svaki mjesec nego ima mislim 2 dvobroja jer oni ne mogu jednom poslati taj lovački mjesec dana ranije pa da najave i sve ide na vrijeme. Evo reportaža "Petrovo u Kutini" je iz ja mislim 7 mjeseca,pa koliko treba da se to napiše i pusti u tisak ččč
Jednom riječju: NEZADOVOLJAN dois mad
zhrvoje:
U potpunosti se slazem sa Tihomirom! Previse reklama, starih vjesti, raznoraznih prepucavanja tzv. strucnjaka, a skoro pa nista od clanaka od kojih bi nesto mogao nauciti. Ako tko i napise kakav clanak uglavnom se svodi na teoretiziranje i iznosenje tudjih iskustava i starih podataka..
Trebali bi malo pogledat kako se to vani radi... pljus pljus
magwin:
--- Citat: Tihomir - 09. 10. 2008. 20:25:44 ---Ja poludim jer taj lovački kasni mjesec dana,evo u ovom broju ima prijavnica i hrpa reklama za događaje koji su prošli. Reklama za sajam u VŽ sigurno masno plačena,a lovački došao kad je sajam prošao. Kako ne izlazi svaki mjesec nego ima mislim 2 dvobroja jer oni ne mogu jednom poslati taj lovački mjesec dana ranije pa da najave i sve ide na vrijeme. Evo reportaža "Petrovo u Kutini" je iz ja mislim 7 mjeseca,pa koliko treba da se to napiše i pusti u tisak ččč
--- Kraj citata ---
Pa važnije su im reklame trgovina.Ima više reklama skupa sa fotografijama nego pametnih članaka.
Tihomir:
--- Citat: magwin - 10. 10. 2008. 23:57:57 ---
--- Citat: Tihomir - 09. 10. 2008. 20:25:44 ---Ja poludim jer taj lovački kasni mjesec dana,evo u ovom broju ima prijavnica i hrpa reklama za događaje koji su prošli. Reklama za sajam u VŽ sigurno masno plačena,a lovački došao kad je sajam prošao. Kako ne izlazi svaki mjesec nego ima mislim 2 dvobroja jer oni ne mogu jednom poslati taj lovački mjesec dana ranije pa da najave i sve ide na vrijeme. Evo reportaža "Petrovo u Kutini" je iz ja mislim 7 mjeseca,pa koliko treba da se to napiše i pusti u tisak ččč
--- Kraj citata ---
Pa važnije su im reklame trgovina.Ima više reklama skupa sa fotografijama nego pametnih članaka.
--- Kraj citata ---
Ima tamo mail adresa od Lekića,ne znam jel mu tko pisao kakav prigovod ili nešto u vezi toga svega, mislim da sam negdje pročitao da oupće ne odgovara na mailove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju