Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
Miro:
--- Citat: Tava - 23. 03. 2010. 13:34:39 ---
--- Citat: Miro - 23. 03. 2010. 12:26:39 ---U temi reloading postavio sam neka pitanja u vezi sa tekstom u LV, kolega Tihomir mi je odgovorio da odgovore potražim u temi LV (hvala), a onda imam još jedno pitanje - Zar se tekstovi u LV objavljuju bez provjere činjenica jer sam već više puta (da ne nabrajam) naišao na tekstove koji su u najmanju ruku čudni. Mislim da bi bilo dobro i direktno uputiti kritiku na uredništvo kad primijetimo nešto slično naravno u dobroj namjeri jer je to ipak nama većini najdraži časopis zagi
--- Kraj citata ---
E moj prijatelju, da su takvi tekstovi u LV koji su malo čudni i objavljuju se bez provjere samo izuzetak, bilo bi super, no na žalost u zadnje vrijeme takvi tekstovi postaju pravilo, a to je ono što sve nas žalosti. Pa pročitaj posljednjih dvadesetak postova na ovu temu i biti će ti puno toga jasnije. Za taj naš list piše sve više ljudi koji se baš i ne kuže, dok su oni koji kuže sve skužili i više ne pišu.
Pozdrav
--- Kraj citata ---
Na žalost nije to samo u LV već vjerojatno u cijelom društvu. Više se cijeni bezvezno laprdanje uf nego konkretan rad i stručnost, ali ono na što sam htio upozoriti je da je LV naš list, mi ga kupujemo i plaćamo honorare raznim tekstopiscima - ipak čast izuzecima zagi
Cuvitar:
Kad ce link na pdf verziju??? Pliz!
Goran:
PDF za nas koji smo daleko da vidimo te perverzije i clanke!
Tihomir:
Stigao danas
fazan:
Stigao mi danas novi Vjesnik i na kraju kao i obično oglasi . Do sada sam samo letimično pregledao taj dio , no danas su mi zaokupili pažnju oglasi gdje kolege oglašavaju prodaju svega što imaju . Došao je dan , da na žalost zbog rigidnog i nesuvislog zakona koji je izglasan na uštrb nas lovaca , kolege ne prolaze lječnički i prisiljeni su prodati sve ono što su voljeli i zbog čega su se punno toga odricali , koji puta na uštrb svojih najdražih .
Ne mogu se ne upitati da li su ovi neki dan u Karlovcu imali liječnićki i jesu li platili 63% davanja na oružje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju