Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (59/73) > >>

shandi:

--- Citat: fazan - 27. 10. 2010. 21:19:50 ---Stigao mi  danas novi  Vjesnik  i na kraju kao i obično oglasi . Do sada sam samo letimično pregledao taj dio , no danas  su mi  zaokupili pažnju oglasi gdje kolege oglašavaju prodaju svega što imaju .  Došao je dan , da na žalost zbog rigidnog i nesuvislog zakona koji je izglasan na uštrb nas lovaca , kolege ne prolaze lječnički i prisiljeni su prodati sve ono što su voljeli i zbog čega su se punno toga odricali , koji puta na uštrb svojih najdražih .
  Ne mogu se ne upitati da li  su ovi neki dan u Karlovcu imali liječnićki i jesu li platili  63% davanja na oružje.

--- Kraj citata ---
Fazan, znaš da jesu. A kakav se tek željezni ormar imali  fre

syncm2:

--- Citat: shandi - 27. 10. 2010. 22:27:04 ---
--- Citat: fazan - 27. 10. 2010. 21:19:50 ---Stigao mi  danas novi  Vjesnik  i na kraju kao i obično oglasi . Do sada sam samo letimično pregledao taj dio , no danas  su mi  zaokupili pažnju oglasi gdje kolege oglašavaju prodaju svega što imaju .  Došao je dan , da na žalost zbog rigidnog i nesuvislog zakona koji je izglasan na uštrb nas lovaca , kolege ne prolaze lječnički i prisiljeni su prodati sve ono što su voljeli i zbog čega su se punno toga odricali , koji puta na uštrb svojih najdražih .
  Ne mogu se ne upitati da li  su ovi neki dan u Karlovcu imali liječnićki i jesu li platili  63% davanja na oružje.

--- Kraj citata ---
Fazan, znaš da jesu. A kakav se tek željezni ormar imali  fre

--- Kraj citata ---

Pročitao sam negdje da je policija u premetačini našla 3 pištolja koji su prijavljeni i 30 metaka, a ubojstvo je izvšeno iz pištolja koji nije prijavljen. Znači opet je problem oružje na crnjaka.

Štef:
 Koliko sam sebi ne želim priznat al ovaj Vjesnik je ... bolje da ne kažem šta mislim. Pa jel ima netko u ovoj državi da se primi posla koji zna da obavlja!!! Ovo je prestrašno!!!!  tkotukoga

.50AE:

--- Citat: Štef - 28. 10. 2010. 21:24:17 ---Ovo je prestrašno!!!!  tkotukoga

--- Kraj citata ---

Lijepo piše unutra tko,na trećoj stranici.....a sve nas koji to čitamo.
Još su ga na glanc papiru odštampali pa se skliže, da ga nemremo ni u "one" svrhe koristiti, a ni za potpalu nije dobar.

Od jednog drveta moguće je napraviti 90.000 listova papira, ako se dobro sjećam LV je 76 stranica, 38 listova, dakle 2368 primjeraka od jednog drveta, odnosno 21 drvo po broju uz nakladu od 50.000 primjeraka, a  kada pomnožimo sa 11 brojeva godišnje (7-8 dvobroj) dobijemo da je 231 drvo odnosno 400 hvati šume godišnje stradalo za štampanje LV....  

sor ....opet imam napadaj verbalnog proljeva...

Štef:
 samo jedna pomoć u matematici... godisnje izlazi 10 brojeva LV. Uglavnom sačuvali smo 21 drvo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju