Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
GT:
--- Citat: Goran - 15. 04. 2010. 06:11:12 ---PDF za nas koji smo daleko da vidimo te perverzije i clanke!
--- Kraj citata ---
Evo ga opet:http://www.hls.com.hr/images/najnovije%20hls/LOVACKI_12_2010.pdf
Dobra kob.
Goran:
Hvala lijepo! d4
valdop:
broj 1-2 ima samo desetak slika "manekena" HLS-a, što i nije puno kad je dvobroj . . .
Goran:
Stvarno se vole slikati i vec je to malo dosadilo i bogu i narodu ali ja opet volim prolistati da malo vidim kako to sve izgleda. Kad si daleko sve ti izgleda puno drugacije. kad moji Australci vide ove utegnute gospon lovce u svecanim odjelima odmah se uhvate smijati i misle da je neki gay party i nije im jasno da se to jos uvijek nosi i da lovci imaju tolike sastanke i govorancije. samo im fali neki bavarski bend i da se mlate rukama po koljenima i skacu oko stolica. Ovaj fenomen samoljublja bi trebala struka objasniti. Tradicija ili uvezena tradicija- sve u svemu ja ipak volim to procitati jer uvijek se zavuce neka korisna informacija koju vrijedi procitati.
KOBI:
Cast Gorane tebi i Rajku koji lovite i zivite tamo preko bare,i ja sam u tim vodama pa se razumijemo.
Ali za mene ipak ima nesto i u tim sastancima,slikanjima i govorima,mora i to neko,ja i da imam priliku ne bih jer volim biti obicni lovac.
Kao sto kazes volim procitat bilo koji lovacki list,sad manje vise koliko je kvalitetan vazno da je o lovu i vazno da je iz nasih ex-yu krajeva.
A ako bilo ko od nas misli da taj neki list nevalja,Pa neka on napise bolji i objavi..Najlakse je dat 3-5 eura i reci nevalja.
A sto se australaca i "mojih" iraca tice,nemaju oni pojma sta je lov i tradicija,to sto mi imamo na Balkanu oni nece nikad imat.Govorim o pravim ljudima i lovcima.
Mislim,ako se razumijemo...
poz zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju