Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (61/73) > >>

mzajcek:
Kolega Štef!
U "mračno" doba komunizma postojali su mnogi izvori "svjetlosti", koje su u današnje "svjetlo" doba naprasno ugasili, pogodi tko!? Pisma urednišvu su samo mali detalj gaženja "velike demokracije". dlovac

Miro:
Lijepo zborite dečki, a i ja se pridružujem kritikama. Svaki mjesec očekujem novi broj, i svaki put ponovno razočaranje. Današnji urednici bi trebali pročitati koji LV iz 70- ih godina pa i ranije da vide kako se piše o lovstvu i lovu. Nemam ništa protiv streljaštva, ali se pitam kad otvorim LV jel to glasilo streljačkog saveza ili lovačko glasilo. Naravno, uredništvo puno ne tangira to što se mi pjenimo, njima je cilj poslati 50000 puta 10 brojeva unaprijed plaćenih svezaka nama, a što ćemo mi s njima dragom Bogu svejedno, (reklame su im naravno dobrodošle). Ipak tješi činjenica da na ovom našem forumu ima bezbroj odličnih tekstova popraćenih prekrasnim slikama, a žalosti to što mi taj LV ipak plaćamo. Pitam se da ga kupujemo na kioscima koliko bi bilo prodanih primjeraka. ččč ččč ččč

Miro:
Upravo sam pročitao dragancov putopis po Sloveniji :Copy of prima: - neka se gospoda iz LV-a malo ugledaju teaa, i još nešto, forumaši ovakve reportaže rade besplatno! zagi

Schultz and Larsen:
Tako je..... rodjo

HS-2000:
Ne znam gdje ovo napisati pa sam odlučio ovdje. Naime,znam da o ukusima ne treba raspravljati i to se ne radi. Danas sam kupio novi lovački STOLNI kalendar i zaista sam u čudu kako je prvenstveno jako LOOOOŠE  slL napravljen i estetski složen i modeliran.  d13 d13 fre mad
Totalno nepregledan i neracionalno napravljen bez pregleda tjedana i većih praznika i blagdana...  uf slL slL
Opet kažem o ukusima ne želim raspravljati ali ovaj kalendar naprema prošlogodišnjem je totalna koma,užas gdje sve ode lova na 2000 primjeraka u nakladništvu.... :pferd:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju