Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (70/73) > >>

mzajcek:
Ne treba se čuditi što je LV takav kakav je, kad se zna kakav ga bijednik uređuje po nahođenju nedodirljivih ikona. Žele ga pretvoriti u informativni bilten, a to više ne bi bio vjesnik, bilten je nešto drugo.
     Dvobrojem za 4-5 mj. ukraden je jedan broj, tako da ih ove g. bude 9, a ne 10.  Budorov potrćko  je nesposoban da nešto izmjeni, a da je i sposoban za vratom su mu mudonje koji već 20 g. caruju u Savezu.

ivo samoborec:
Bravo Laufer  evo sad sam dosel iz WC..a gdje sam ga odpakiral i pocinjem listat..do 17 stranice sam stal jer sam vec bil gotov...tam nema ama bas nis pametnoga...poslije malo cagalj balistika za odstrijel srnece divljaci..i GLINENI GOLUBI... i to je sve....sad si ostavim samo onih 17 strana i neka ceka kod wc skoljke...tad sam brzo gotov sa poslao hao hao hao

ivo samoborec:
...Plenkovic  ??Kaj ima on sa lovstvom mili boze,citanje u Saboru za nabavku oruzja..ljudi pa pisemo vec godinama o usvajanju zakona o punjenju municije...to jednostavno ignoriraju.Nije im u interesu poboljsati nas zivot lovaca.Tko od Vas sigurno cita njemacke novine  pa moli Vas prokomentirajte sto sve unutra ima..uvijek novosti..prakticni savjeti i,i,i,i d ne tupim..ovo je dno dna!!

roger:

--- Citat: mzajcek - 26. 08. 2018. 19:11:27 ---     Dvobrojem za 4-5 mj. ukraden je jedan broj, tako da ih ove g. bude 9, a ne 10. 

--- Kraj citata ---

Malo ga citam, neki put ga otpakiram i prolistam, neki put ni to.
Ja bio ubjedjen da ima 12 brojeva godisnje!  uf

Sad sam nesto naucio!

Forum je dokazao svoju edukativnu fukciju!

zagi

Goran:
Kad god naletim kupim ste magazien koej mogu naci i kao i uvijek nadjem dobru komediju unutra. Satiricne price vrijednih lovackih drustava koji su iskopali novu rupu s vodom ali i dalje vrijedno rade... da dodje divljac vaznom posjetiocu sa dobrim vezama. Crni, bijeli i sivi vukovi se prividjaju a neko ih je tajno donio iz Kanade pa pobacao po Lici... razni strucnjaci  luparaju gluposti  po slabo prepisanim clancima pjevaju hvalospjeve proizvodima koje se nadaju dobiti jeftinije iako nikad ne idu u lov i ne prljaju oruzje ako ga imaju. Medijski napadi sjeverno korejskog tipa opjevavaju dragog i jedinog maloljetnika koji nikad nece narasti u pravog vodju kojem to mu nije ni zelja - nek se jede, pije i slika a ordenja se dijele ko kospice.  Vlada strah, nepovjerenje, borba za dobit bilo kojeg tipa i sigurnost pozicija da se odrzi status quo  pa da se to sve nekako da djeci da naslijede. Vazni predsjednici se slikaju zajedno i obecavaju prazne price da bi jeftino pokupili glasove naivnih. Plenko hoda ko bivci mu vodja sveti Ivo pa jedva stane kroz vrata a tamo ga doceka niko drugi neko velik i jedini pa se slikaju i rukuju i caste...Plenko prije toga navrati kod ujaka da mu dadane brzi kurs da skonta sta to lovci jesu  i sta rade da  su mu teme poznatije. bacis smece iz ruka, operes ruke   i pogledas vani - sunce, more, brda  i ljepota. Toliko lijepih terena, toliko lijepe divljaci  i lovista, tradicije,kvalitetnih i sposobnih ljudi kojima pristup nije dostupan jer bi napravili puno bolje.Rekose bice ko Svica (  u prevodu financijski Raj) ( za njih sigurno i jeste) pa svojim pametnim odlukama, prodajama, izdajama i prevarama ( korupcijom) otjerase sve napolje da rade za druge i podizu druge zemlje i narode kako je bilo i ranije. Osta gerijatrija ( i  romanticari) koja se jos pali kad im slicica izidje u "vaznim" novinama. Magazini su nista drugo nego refleksija zivotne situacije. Srecom u stvarnom zivotu ima toliko dobrih ljudi i lovaca koji vole svoj kraj, udruge i divljac i brinu se za buducnost ako ili kad im se djeca vrate da imaju sta lovit i da zemlja ima svoje sume, vodu i polja u kojima zivi zivljac koja je tu oduvijek zivjela. Kad pricam s nasim lovcima uvijek im u ocima vidim onaj lovacki sjaj bez obzira kako tesko kubure da sastave kraj s krajem i to je dobro a nazalost nema ga u ovim novinama ili magazinima. Pregledao i procitao Vjesnike, Dobru Kob, Metak  i jos nekoliko drugih. Oprostite za sarkazam bilo mi je super tamo kod vas ali oci vide vise nego sto se nekad zeli vidjeti. Cini mi se da su bili bolji prije desetak godina nego danas. I onda smo zugali ali je ipak bilo malo bolje. Osjeti se ucinak dobrog menadzmenta pa se pitam da li iko od tog vodstva voli svoju zemlju i lov. Logika bi rekla da vole radili bi bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju