Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
Goran:
Sad se sjetih. U Dobroj Kobi je bio clanak nekog experta za lov lisica da se moze napraviti jeska od mesa stuke da se primami lisica. ostavite stuke na miru i koristite srdele ili bilo koju ribu sve lijepo smrde i rade ako bas hocete probati taj smrad. Koristiti stuku je OK u Kanadi ili drugim mjestima gdje je ima puno ali kod nas bi to bila steta a lijepu i vjerovatno rjedju vrstu ribe jos vise prorjediti. Taj predator je prelijep i koristan da se lovio za stvari za koje bas i nije tako potreban. U Kanadi i USA ih ima jako puno pa nije problem sto nije slucaj kod nas. sacuvajte stuke i probajte ribe iz konzerve i one rade dobro ako i sveza jeftina riba.
roger:
Citam bas zadnja dva broja.
Bolesti divljaci, africka svinjska kuga i metilj. Po informacijama, OK. Neke stvari nisam znao, meni zanimljivo.
Lovna balistika, srneci kalibri, uz solidnu statistiku odstrela dobre brojcane baze, clanak Ok, dao bih ocjenu 4
I u narednom broju, 8x68, review. Prolazno. ocjena - 3. (moglo se soliidno dopuniti)
Domaci autori, nije prepisano iz wild und hund, i to je pozitivno
Po meni napredak je u tome sta su se strucni tekstovi pocli javljati sve cesce. Bude i po koji da se da procitati, pa i po koji od domacih autora.
Ako se trend nastavi, ovo je dobro.
Sta je neko napisao kvaliteta LV je na dnu, znaci sve novo moze biti jedino korak ka boljem.
drazenx:
Slažem se,i mali napredak puno znači ali sve to je miljama od onog starog LV zagi
kcujko1:
U novom broju reklama za "lovački samostrel". Sljedeće je valjda reklama ili upute za 'uradi sam' za žičane zamke
grom:
Samostrel može biti i lovački, tko ti brani da ga imaš i gađaš mete?? Lov njime nije dozvoljen, tj. jeste po posebnim uvjetima. Pa tko voli, eto mu. Zadnji LV nisam ni otpakirao, jer nemam šta čitati u njemu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju