Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

(1/53) > >>

medo:
 Jeste li procitali 1. br. ovog novog magazina?

dean:
Jesam. Dizajn savršen, kvaliteta papira super, ali sam sve pročitao u sat-dva. Ima zanimljivih iskustava! Duplo veća cijena od konkurencije.

File:
Evo meni je tek jutros stigao na adresu u Makarskoj pa mu se jako veselim jer sutra idem dole,nemojte mi sad ubivat veselje i pisat o časopisu sutra če mo skupa  ;D d4

fazan:
Pročitao sam ga odmah po izlasku iz tiska.Ne sumnjajući u kvalitet V.Š. kao pokretača i urednika, te lovca i sokolara  i uz izvrsnu tehničku obradu list je solidan.
No zbog ritma izlaženja sigurno neće moći popratiti sve aktuelnosti vezane uz lov i zakonodavstvo i to će mu biti zasigurno veliki nedostatak.Naravno uz to je i vezan marketing koji bi treba dati svoj obol lakšem izlaženju , no i tu se bojim da zbog rijetkog izlaženja oglašivači neće naći svoj interes.

oliverl:
Dobio sam ga neki dan i časopis je jako dobar. Format, papir, dizajn, tekstovi, slike sve je super.
Eventualno manja slova i još detaljniji tekstovi i naravno da čim prije postane  mjesečnik jer sam ovoga skoro pa pročitao.
U drugom broju se nadam da će i oglašivači prepoznati potencijal časopisa i podržati izdavanje oglašivanjem!

Naravno to je prvi broj i ako se po jutru dan poznaje onda nas očekuje lijepo i stabilno vrijeme  d4

Čestitke te puno pozdrava i uspjeha Viktoru i svima koji su pomogli u pokretanju i izdavanju Lovočuvara  z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju