Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (2/53) > >>

medo:

--- Citat: dean - 05. 06. 2008. 09:23:32 ---Jesam. Dizajn savršen, kvaliteta papira super, ali sam sve pročitao u sat-dva. Ima zanimljivih iskustava! Duplo veća cijena od konkurencije.

--- Kraj citata ---
Je cijena je veca ali tekstovi mnogo kvalitetniji i poucni. Za razliku od konkurencije u Lovocuvaru cemo naci znanje i iskustvo,a u ostalima uglavnom politiku i teoriju ;D
 Nadam se da ce uskoro broj stranica porasti ali pocetci su teski.
 Viktore samo naprijed d4

isa:
Da i ja sam pročitao prvi broj,časopis je opravdao moja očekivanja,naravno radi se o prvom broju i siguran sam u budućnosti biti još bolji,zato  sve čestitke Viktoru  te puno pozdrava svima koji su pomogli u pokretanju i izdavanju Lovočuvara .Nadam se da ću i ja prihvatiti ponudu izdavača i glavnog urednika i da   osobno  svojim pisanjem u  narednim brojevima  pomognem  u okviru svojih znanja i mogućnost i da časopis  nađe svoje stalne  i vjerne čitatelje.
Ja vjerujem da će se nametniti  kao jedan potpuno nevovisan časopis  koji će zastupati istinske vrijednosti lova ,naravno bez politike i promicati  znanje ,iskustvo temeljeno  isključivo na lovnoj praksi . z10

File:
Ja čitam prve stranice i za sada je dobar,ali ako isa bude pisao za lovočuvar ja uzimam pretplatu dokle god njegovi tekstovi budu krasili stranice magazina  d1

komer:
Danas sam kupio casopis i definitivno ima potencijala,moram priznati da me ugodno iznenadila kvaliteta papira na kojemu je tiskan casopis kao i teme,narocito o ispustu sitne divljači...definitivno viktore svaka cast,drzim fige i nadam se da ce u svakome casopisu biti ponesto o uzgoju divljaci,barem ove sitne...

medicus:
Ja ga danas idem kupiti  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju