Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (30/53) > >>

File:
Ma ja sam to medi reka kao opću sugestiju a ne komentar na tvoje,i ja isto tako kupujem sve što god izlazi o lovu ribolovu,oružju itd. i opet nemam ništa al svejedno jedva čekam 16. u mjesecu da kupim dobru kob i opet mi padne volja kad vidim šta e unutra i onda opet čekam 16

Zoran:

--- Citat: medo - 15. 02. 2009. 13:55:43 ---
 Zato rado procitam postove S&L, Noslera,50AE itd.

--- Kraj citata ---

mogu ti ja srediti da S&L i Nosler pisu u LOVOCUVARU ali ne volenterski

Tihomir:
Dečki rade najbolje što mogu i treba im dati podršku u tome.A to što ne izlazi na vrijeme,ne izlazi,ali koliko puta LV ili DK dođu kasnije  nego što trebaju,a imaju tradiciju izlaženja....ovo je mladi časopis i treba imati razumjevanja za male propuste jer ipak to rade dečki tu s foruma,a ako netko nema razumjevanja za to neka ostne na LV i DK Sada kad su se pojavili na tržištu i kad se ustale kao zdrava konkurencija i ostali će polako podizati kvalitetu svojih časopisa,ali za to treba vremena,a onda će nam svima biti ugodnije sve to prelistati i pročitati. Vidite i sami da nakon ovih kritika tu na forumu u LV izlazi polako sve manje "pijanki" i raznih fešta,ali treba vremena da se to sve promjeni i ustali....

z10

Štef:
 Pa ovo sve oko mene amateri i volonteri. Jel sam ja jedini ovdje koji dobivam pare za svoj rad?

neki mnogo jaki momci, to su KP-doma zasluzni pitomci

Tihomir:

--- Citat: Štef - 15. 02. 2009. 19:36:28 --- Pa ovo sve oko mene amateri i volonteri. Jel sam ja jedini ovdje koji dobivam pare za svoj rad?

--- Kraj citata ---

Koga ti sve trpiš tu na forumu i moraš biti gadno plačen za to.... ;D

OT briši   ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju