Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (33/53) > >>

ante kula:
list je samo takav,urednistvo samo naprid...medo,kad ce biti test browninga bar-a 2,bija bi red kad je bija i beneli..

thunderbolt:
Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.
Pa i ovo je velik uspjeh za pocetnicki casopis. Citam ga rado ,a nadam se da cu uzivati vise i u novijem LV.

dean:

--- Citat: thunderbolt - 24. 03. 2009. 17:36:48 ---Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.
Pa i ovo je velik uspjeh za pocetnicki casopis. Citam ga rado ,a nadam se da cu uzivati vise i u novijem LV.

--- Kraj citata ---
Evo kako mladi i nadobudni mogu mijenjati lovstvo na bolje...

Neno:
Na tri kioska Tiska u Splitu ga nema!

Ima li netko saznanja da ga u Splitu ima za kupit?

Nemojte mi sad spominjat pretplatu, s njom imam neke traume iz djetinjstva  >:(  pesi

thunderbolt:

--- Citat: dean - 25. 03. 2009. 08:27:58 ---
--- Citat: thunderbolt - 24. 03. 2009. 17:36:48 ---Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.

--- Kraj citata ---
Evo kako mladi i nadobudni mogu mijenjati lovstvo na bolje...

--- Kraj citata ---

Tocno kolega i svaka cast ekipi koja se odvazila na to. Nije to mala stvar sigurno.
Lipo je da ide na promjene, nadajmo se bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju