Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
LOVOCUVAR
ante kula:
list je samo takav,urednistvo samo naprid...medo,kad ce biti test browninga bar-a 2,bija bi red kad je bija i beneli..
thunderbolt:
Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.
Pa i ovo je velik uspjeh za pocetnicki casopis. Citam ga rado ,a nadam se da cu uzivati vise i u novijem LV.
dean:
--- Citat: thunderbolt - 24. 03. 2009. 17:36:48 ---Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.
Pa i ovo je velik uspjeh za pocetnicki casopis. Citam ga rado ,a nadam se da cu uzivati vise i u novijem LV.
--- Kraj citata ---
Evo kako mladi i nadobudni mogu mijenjati lovstvo na bolje...
Neno:
Na tri kioska Tiska u Splitu ga nema!
Ima li netko saznanja da ga u Splitu ima za kupit?
Nemojte mi sad spominjat pretplatu, s njom imam neke traume iz djetinjstva >:( pesi
thunderbolt:
--- Citat: dean - 25. 03. 2009. 08:27:58 ---
--- Citat: thunderbolt - 24. 03. 2009. 17:36:48 ---Cuo sam u nedilju od nekog koji je vezan vise za savez da zbog Lovocuvara LV uvodi velike promjene.
--- Kraj citata ---
Evo kako mladi i nadobudni mogu mijenjati lovstvo na bolje...
--- Kraj citata ---
Tocno kolega i svaka cast ekipi koja se odvazila na to. Nije to mala stvar sigurno.
Lipo je da ide na promjene, nadajmo se bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju