Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (41/53) > >>

shandi:

--- Citat: valdop - 03. 10. 2009. 09:55:56 ---jel taj časopis samo za one sa položenim lovočuvarskim ispitom ili i za obične lovce....

--- Kraj citata ---
To je za one, kojima je dovoljan jedan broj godišnje, i za one koje baš vole ispadati budale i tražiti ga svaka tri mjeseca po kioscima.

fazan:

--- Citat: fazan - 05. 06. 2008. 12:38:12 ---Pročitao sam ga odmah po izlasku iz tiska.Ne sumnjajući u kvalitet V.Š. kao pokretača i urednika, te lovca i sokolara  i uz izvrsnu tehničku obradu list je solidan.
No zbog ritma izlaženja sigurno neće moći popratiti sve aktuelnosti vezane uz lov i zakonodavstvo i to će mu biti zasigurno veliki nedostatak.Naravno uz to je i vezan marketing koji bi treba dati svoj obol lakšem izlaženju , no i tu se bojim da zbog rijetkog izlaženja oglašivači neće naći svoj interes.

--- Kraj citata ---
Na žalost izgleda da sam bio u pravu.

komer:
jucer sam u sisku vidio na kiosku lovocuvar broj 4/5,sad isao sam van pa mi se nije nosilo po dicku to,ali izgleda da je izasao...

Milan Martinek:

--- Citat: komer - 11. 10. 2009. 13:08:12 ---jucer sam u sisku vidio na kiosku lovocuvar broj 4/5,sad isao sam van pa mi se nije nosilo po dicku to,ali izgleda da je izasao...

--- Kraj citata ---

Komere,
Mislim da griješiš što Ti je važniji DISKO nego LOVOČUVAR. Trebao si ga odmah kupiti i cijelog pročitati u disku do jutra. Vjeruj mi da bi Te svi sa zavišću gledali i tražili da i njima posudiš.
Ja na primjer imam jedan primjerak čak i na WC-u  !
Lijepo Te pozdravljam. Milan.          z11

komer:
hehe...padala je kiša pa bi se smočio casopis..a sad isto pada pa idem po njega:)bar je vrijeme lijepo za citat:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju