Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (47/53) > >>

lujo:
Upravo procitao Lovocuvara I jedino sta mogu reci je BRAVO I za urednika I ljude koji su si dali truda da izadje ovakav broj! Posebne chestitke naravno nasim forumashima! Poz

medo:
Hvala na podrsci i mozda slijedeci bude jos bolji d4
rudimo se koliko mozemo i posebno hvala nasim Australcima,Goranu i Mladenu, SUMA ne spominjem jer mi ga je vec pun .....

SUMO hvala d4

.44 ML:
ja uplatio pretplatu prošle godine i nakon pustih poziva dobio broj 4/5, ovaj još nije stiga a vjerojatno i neće

almir:

--- Citat: .44 vrabac - 19. 02. 2010. 20:10:47 ---ja uplatio pretplatu prošle godine i nakon pustih poziva dobio broj 4/5, ovaj još nije stiga a vjerojatno i neće

--- Kraj citata ---
.44vrabac no sikiriki evo meni je tek danas stigao br 6

SUMO:

--- Citat: medo - 18. 02. 2010. 14:57:21 ---Hvala na podrsci i mozda slijedeci bude jos bolji d4
rudimo se koliko mozemo i posebno hvala nasim Australcima,Goranu i Mladenu, SUMA ne spominjem jer mi ga je vec pun .....

SUMO hvala d4

--- Kraj citata ---

Kolege, hvala na komplimentima. Za sledeci broj ce biti vrlo zanimljiv tekst, bar od mene.

A ovog Mene je i meni pun q  sauf  , jer kad god dodjem u Novalju, sve curice vicu Medo, pa Medo. Posle kad ja odem one njemu verovatno vicu Sumo pa Sumo. Valjda to ide tako u krug ref

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju