Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

LOVOCUVAR

<< < (15/53) > >>

shandi:
ma onaj prvi broj kad sam tražio,di god da sam došao gledali su me blijedo  sor nebuislo

medicus:

--- Citat: shandi - 24. 10. 2008. 19:08:53 ---ma onaj prvi broj kad sam tražio,di god da sam došao gledali su me blijedo  sor nebuislo

--- Kraj citata ---

ja sam prvi broj tamo kupio,pa valjda bude i ovog tamo ::)

PinzHunter:
to znaci da ce kod nas u BiH dosta vode proteci dok se ovaj casopis pojavi na nasim kioscima.moracu nesto preko veze probati da ga nabavim ;). Dobru kob dobijamo redovno,ali me puno podsjeca na nas Lovacki list. medjutim bolje ista nego nista.

medo:
Decki najbolja je godisnja pretplata jer si ustedite vrijeme i ne brinete gdje ga se moze naci. Ukupno sa postarinom je 150kn za 4 broja,a ako kupujete broj po broj je cijena 140kn.
Drago mi je da vam se svidja i svaki broj ce biti sve bolji. Ima puno clanaka i testova koji cekaju print ;)

PinzHunter:

--- Citat: medo - 25. 10. 2008. 10:18:32 ---Decki najbolja je godisnja pretplata jer si ustedite vrijeme i ne brinete gdje ga se moze naci. Ukupno sa postarinom je 150kn za 4 broja,a ako kupujete broj po broj je cijena 140kn.
Drago mi je da vam se svidja i svaki broj ce biti sve bolji. Ima puno clanaka i testova koji cekaju print ;)

--- Kraj citata ---

super, samo naprijed. nadam se da cu do nove godine nabaviti oba primjerka pa da malo literarno uzivam kad vec nemogu da lovim d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju