Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Meta - nije lovački
Harry P.:
Shandi, ne poznajem te osobno ali ti kod mene imaš poseban status...
Vezano za ovu tvoju tvrdnju imao bih štošta ti proturiječiti ali neću...
Nisi ni puno mlađi od mene pa da bih ti ja o nekim stvarima mogao soliti pamet...
Zamisli samo da smo se malo bolje taktički pripremili i opremili dali bih rat trajao 5 godina na našim područjima ili bih to riješeili u tjedan dana i rodjo
I garantiram ti... mnogi bih danas bili živi...
blackpowder:
--- Citat: shandi - 01. 11. 2008. 12:26:41 ---za šta je tražen taktički nož?kome trebaju ratničke vještine?rat je odavno gotov.
--- Kraj citata ---
Bravo @shandi! Drago mi je da sam našao istomišljenika! S nestrpljenjem očekujem trenutak kada ćeš s indignacijom odbaciti sve oružje na centralno paljenje i vratiti se počecima - luku i strijeli ili crnom barutu! hao
medo:
Shandi shvacam sto zelis reci ali ima puno ljudi koji zele nauciti nesto korisno da se osjecaju sigurnije u zemlji punoj 2p 2p 2p
Slazem se i s tim da u lovu vecina taktickog materijala nije potrebna i to ne treba mjesati.
Posebno je ovo dobro doslo za gradjane Zagreba ;D
Isto ima i onih koji su bili nekad aktivni i zele biti u toku sa novim dogadjanjima.
Ima i onih koji jos uvijek misle da je rat i igraju se po kvartovima 2p i u svakom covjeku vide neprijatelja.
Kako bilo, bilo bi mi drago da se o lovu i vojno-policijskim stvarima prica odvojeno. Nisam citao Metu ali nadam se da se tamo o lovu ne pise.
Casopis je sigurno koristan ako pronadjes barem nesto korisno.
Sto se tice rata:
Trajao je dok je trajala i pretvorba (mislim na onu pravu) ;D
Ratove vode i zavrsavaju politicari,a takticari itd. samo su pijuni za ostvarenje ciljeva.
S obzirom da je rat prosao ne treba se vracati na njega,a vecina gradjana muskog spola je znala taktiku prilicno dobro jer prosli su JNA medjutim zapovjednici bas i nisu pa je bilo svacega.
john deere:
--- Citat: shandi - 01. 11. 2008. 12:26:41 ---za šta je tražen taktički nož?kome trebaju ratničke vještine?rat je odavno gotov.
--- Kraj citata ---
očito nisi upoznat sa airsoftom i sa paintbalom!
a sto se tice noza, neces sigurno naci niti jednu specijalnu postrojbu sa nozevima od jelenjeg roga ili slično. zna se točno za sto oni sluze. isto tako ćeš rijetko naći lovca da guli sa teškim vojničkim nožinama. uostalom na internetu imaš sve o njima pa si malo pogledaj.
a za šta je tražen taktički nož, pa ako nisi gledao ramba onda piči u videoteku i uči! hao
shandi:
mislim da ste me krivo shvatili.čitao sam obadva broje Mete,a čitat ću ga i dalje.živa istina je da smo u manjku časopisa takve vrste,ali meni osobno neke stvari nisu zanimljive,i vjerovatno mi nikad neće ni trebati,a mislim i većini ljudi.nemam ja ništa protiv da se u jednom časopisu obradi više tema,ali onda bi trebalo biti više stranica da se svaka tema o kojoj se piše što kvalitetnije obradi.ne želim nikome soliti pamet i nametati svoje mišljenje.ja sam samo izrazio svoj stav.možda sam i previše izbirljiv,pa želim vrhunski časopis o oružju i opremi.
p.s Mawerick ja tebe poštujem,(kao i sve ostale na ovom forumu) i volio da se možemo i osobno upoznati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju