Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Meta - nije lovački
magwin:
A sve je to marketing....Tko bi svima ugodio?
Na sva načine Šire prodaju jer to im je posao.
Ima u zg. prodavaonica skoro svih stranih časopisa.Moj kolega svaki tjedan pravi 150km da si kupi nekakva 3 časopisa d13
blackpowder:
U oskudici koja vlada našim tržištem specijaliziranih časopisa moramo pozdraviti svaki pokušaj popunjavanja tih praznina. Koncept METE je u svakom slučaju dobrodošao. Moj najomiljeniji časopis na koji sam i pretplaćen (ARMI E TIRO) pokriva područja od strelljaštva do lova, preko balistike, opreme, optike, SOFT AIRA, noviteta na tržištu, zakonsku regulativu .....Takav časopis pročitaš od korica do korica.
Nadam se da će META ubrzo okupiti kvalitetne suradnike, prave znalce na svom području koji će svojim tekstovima doprinijeti zanimljivosti časopisa.
kako na ovom forumu ima ljudi koji su svojim znanjem i iskustvom doprinijeli kvalitetnoj obradi tema za očekivati je da će svoja iskustva prenijeti i kroz takav časopis jer VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT! - RIJEČI LETE, NAPISANO OSTAJE!
john deere:
slazem se s blackpowderom, meta nam u nedostatku ostalog domaćeg dobro dodje. ja sam zato i napisao da se nadam da ce sljedeći brojevi biti bolji, jer mi se čini da su preopširno pisali o pojedinim temama. ali takav je koncept časopisa, to jest da pišu o svemu. i koliko god ti ne voliš naziv taktički, on postoji i to s razlogom. a i iznenadio bi se koliko su te stvari tražene. zato kažem meta samo naprijed!
shandi:
za šta je tražen taktički nož?kome trebaju ratničke vještine?rat je odavno gotov.
enigma:
Neko se fura na Bruce Lee-a neko na Schumahera a neko na Ramba u tom ti je fora.
Imaš za kupit Ninja mačeve ,odjela šurikene itd a kod nas nema Ninja. fre fre fre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju