Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
"Novi" Lovački vjesnik by Robert Maleković
fazan:
Po prvi put u životu vidim da je naslovnica u crnom obrubu.
Izgleda kao osmrtnica srnjaku s naslovnice. Ja neznam kaj se događa s Marijanom , ali tekstovi su sirovi ko bukva u travnju.
Imam uvezane sve lovačke od br. 1 iz 1973 kad sam počeo stažirati i odgovorno tvrdim da slike iz tog doba kako u Vijesniku , tako na kalendaru bez mogućnosti ...pointa djeluju bolje, zapravo životno za razliku od ovoga što se danas objavljuje
dick:
Kako je krenulo, još malo pa će i neki znani forumaši moći objaviti pokoji članak u Lovačkom vjesniku. Nije važno tko uređuje list, važno je tko piše i što se piše.
U Dobroj kobi je već počelo, Medo ima članak o "srnećim kalibrima". Još da se i ona može listati na netu .. eh.
imota:
Ja vidim novi lovački kao veliki napredak. Teme broja detaljno opisuju divljač i obiluju velikim brojem podataka što lovima omogućava da nauče o određenoj vrsti divljači. Novi koncept LVa mi se sviđa i doživio je pravu revoluciju u odnosu na stari u kojem si po mom mišljenju mogao pročitati samo o feštama, gozbama i ubačenim slikama da bi se ispunio prostor. Izvještaj iz Senjskog lovišta izgleda fantastično, a i onaj muflon izgleda vrhunski. Konačno list kojeg mogu čitati a ne prolistati. Za Damira Majnarića i Igora Ilića sam čuo i koliko znam to su pravi eksperti po pitanju lovstva pa vidim da su im i teme na takav način obrađene. Jedina zamjerka na listu je prevelik broj reklama ali kao i drugi listovi ovo mogu shvatiti jer je to ipak nešto štodonosi profit.
Čestitam uredniče i želim Vam da nastavite u istom tonu
dean:
Pozdrav kolega. Daj se predstavi u rubrici za to, kao kaj su se i svi drugi forumaši... d4
P.S. Tek došao, a već nekoga hvali... To cijeloj priči daje malo čudan ton...
Dobro nam došao! z10
skyangel:
Baš, malo čudan ton hehe fre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju