Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

"Novi" Lovački vjesnik by Robert Maleković

<< < (6/14) > >>

fazan:
Forum čita puno ljudi iz županijskih saveza i HLs-a. Komentari kolega su uglavnom pohvalni . To što se napiše u određenom momentu u pojedinoj temi  , nije upereno osobno protiv nekoga , već je  želja da Savez i Vjesnik  ide naprijed.
Uvjeren sam da većina kolega iz saveza to tako i shvaća. Baza ,pogotovo mladi ljudi koji nisu u rukovodećim strukturama društva ili saveza  , koriste ovaj forum ne samo za stjecanje znanja i upoznavanje s lovstvom već da iskažu svoje stavove i razmišljanja koje možda nemaju mogućnosti iznjeti u društvima gdje su članovi.

perop:
Imam informacije da su dobronamjerne kritike Lovačkog vjesnika upućene s Foruma Lovac ozbiljno shvaćene i prihvaćene od strane uredništva. To je sada jedno puno bolje glasilo u kojem koje ima mjesta za još puno poboljšanja.
Što se tiče Meda i njegovog odličnog članka u Dobroj Kobi o srnećim kalibrima i tu su prema mojim informacijama upalile neke njegove veze ostvarene preko Foruma Lovac. Dakle pohvale Forumu Lovac i iznošenju raznih osobnih mišljenja i stavova svakako bez bilo čijeg osobnog vrijeđanja. Kao što bi rekao Mao Ze Dong "neka cvate tisuću cvjetova".

imota:
Novi bas i nisam samo sto nisam pisao po forumima. Zasto bih se trebao nekom predstavljati kad neznam nikoga od vas a da budem iskren kad vidim ponasanje na forumu nisam toga ni zeljan? Zar covjek nesmije iznijeti svoje misljenje?  

Fazan@ u potpunosti se slazem s tobom i ovdje sam izrazio samo svoje misljenje - a za ove ostale mislim da uopce nisu lovci zbog njihova ponasanja. Koliko vidim ljudi se tu ponasaju kao neki prijeki sud - interesantno, a prvi put da sam nesto upisao na forumu. Cini se da sam ipak pogrijesio tj. mislio sam izraziti svoje misljenje koje imam o LV koji po meni sadrzi prilican broj dobrih tekstova. Zao mi je gospode ali moj dozivljaj lova je poseban i nezelim biti satisfakcija za vase hireve.

dean:
U moj selu se ljudi predstavljaju, tako i na našem forumu. To je jedno od pravila ponašanja. Jer su ljudi u suprotnom jako hrabri u ovom virtualnom sivjetu, ja se zato krijem iza pravog imena...
Nitko od tebe ne traži JMBG, ali nekaj tipa... Ja sam Ivan, imam 30 godina, 2 psa, tri puške, lovim u okolici Zg, a najviše volim loviti srnjaka dočekom. Pozdrav i želim Vam dobru kob!
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna i nadam se da ničiji ego nije povijređen...
Još jednom, dobro nam došao..  d4  z10  zagi

Harry P.:
deane, sjedi 5!!!  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju