Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

"Novi" Lovački vjesnik by Robert Maleković

<< < (8/14) > >>

dean:
Tekst o remizama je super, i koliko sam mogao pročitati u njegovom stvaranju je sudjelovao i naš kolega podravec...  d4  z10
A kratka crtica o lovu na medu preko 500 CIC me nasmijala. Nekak ovak ide rečenica, (nemam časopis pri ruci da citira) precizan hitac jakog kalibra i teškom kuglom.... Pa koji k...?!?!?! Kaj smo mi dnevni tisak ili kaj?! Umjesto da napišu točno koji je kalibar, koja kugla, koliko grama, koja udaljenost, jer bi to dalo ozbiljnost, a i neke zanima s čim je čovjek lovio toliku divljač!
Inače je napredak vidljiv! Jedva čekam idući broj! Samo da počnu još pisati brojke, jer su one neumoljive... A ne nekaj tipa. Radilo smo puno, uzgojili hrpu a bilo je i lova... Reci nekaj tipa, izgradili smo 4 visoke čeke, 5 hranilišta za fazane, unijeli 10 tona kuruze...

dean:
Po ne znam koji puta sam pročitao tekst o srni iz broja 5... Dečki svaka čast! Posebno me veseli kaj je taj tekst napisao naš stručnjak a nije preuzet iz strane literature. Tak se to dela!  d4

HunterDon:
Novi broj... 6/2009...

http://mypaper.mediazona.hr/Publish/Repository/Lovackivjesnik/13bcfa75-cd66-482f-8c7d-57b08ca98062/index.htm

d4

.50AE:

--- Citat: HunterDon - 19. 06. 2009. 21:57:27 ---Novi broj... 6/2009...

--- Kraj citata ---

Primjećuje se lagani pozitivan pomak u uređivačkoj politici.

Huntercro:
nakon takvog teksta o 7,62x39 i o punjenju jedan moj kolega mi kaže jesi pročitao ono o punjenju da to i nije baš najbolje i najsigurnije ?????

i šta da ja sad odgovorim ne znam nekad se zapitam jesam li ja možda glup i lud ili koji ku.ac ili ljudi ne znaju čitat ili su tekstovi loši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju