Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
"Novi" Lovački vjesnik by Robert Maleković
medicus:
a da ne pričamoo člancima o objektima za obradu i rasijecanje divljači koji se u zadnje vrijeme otvaraju, koliko tek tamo ima poluinformacija, neistina...... uf
HS-2000:
--- Citat: Huntercro - 28. 06. 2009. 08:58:03 ---nakon takvog teksta o 7,62x39 i o punjenju jedan moj kolega mi kaže jesi pročitao ono o punjenju da to i nije baš najbolje i najsigurnije ?????
i šta da ja sad odgovorim ne znam nekad se zapitam jesam li ja možda glup i lud ili koji ku.ac ili ljudi ne znaju čitat ili su tekstovi loši
--- Kraj citata ---
Kolega Huntercro ima puno faktora u vezi punjenja to i sam znaš.
Ali zašto se uopće uzbuđivati i zašto uopće nekome nešto OBJAŠNJAVATI mad, to je tako i radi se tako...hoćeš nećeš..uvijek ima "pametnih" koji traže dlaku u jajetu. uf
A kojekakvim tekstovima ne treba uzimati sve zdravo-za gotovo hao
Huntercro:
najviše me dojmio tekst o tome 7,62x39 gdje se sudski vještak raspisao o turpijanju vrhova umjesto o balističkim svojstvima navedenog kalibra
Nikola:
--- Citat: .50AE - 27. 06. 2009. 19:24:25 ---
--- Citat: HunterDon - 19. 06. 2009. 21:57:27 ---Novi broj... 6/2009...
--- Kraj citata ---
Primjećuje se lagani pozitivan pomak u uređivačkoj politici.
--- Kraj citata ---
toliko velik da su vratili Lekića nazad. hahha
SEJFO:
Pozdrav!! d4
recite da sam lud al me zaboli.::: Mislim da bi "naš" forum-mislim mi (ne JA) forumaši mogli dosta unaprijediti kvalitetu LV svojim raznoraznim prilozima, za početak odmah tražim da se honorariše ovaj moj prijedlog!!!! ;) ;) zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju