Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Strani časopisi
oliverl:
--- Citat: Max011 - 16. 04. 2008. 10:53:25 ---Privatna firma tel 034 362 438 pa ako te nešto interesuje ...
--- Kraj citata ---
Daleko sam ja od tamo al svejedno hvala na broju možda i zatreba nekad! z10
stric:
u Zg.se može naći Guns&Ammo, Handgunning, Rifle; prije nekoliko godina bio i njemački Deutsche Jagd Zeitung;
isa:
--- Citat: oliverl - 16. 04. 2008. 09:48:40 ---Nisam "ljubitelj" zmija ali ipak moram reći da su i ideja i izvedba odlični!
Mislim da bi puška bila po ukusu jednog našeg forumaša, jel tako isa? d4
--- Kraj citata ---
Ma nije da ih volim ali ih i ne mrzim ,jednostavno ih uvažavam.Ne nebi mi smetalo nimalo jer trenutno poslije 20 godima korištenja karabina ,nemam ni karabin,pa mi nebi smetala sigurno ta zmija sa gravure.Mislim čak da mi se puška i sviđa ;)
Max011:
U poslednjem broju časopisa Lorist izašao je članak Divlje svinje u Hrvatskoj. Autor članka tematski obradjuje lov jedne grupe stranih lovaca u lovištu Česma u Slavoniji. Pomenuto lovište površine je 8000ha, pored 100 godišnje tradicije, prelepog ambijanta, šuma hrasta lužnjaka daje trofejne primerke vepra kao i jelenske divljači. Velika odgovornost gazdovanja ovim lovištem je na plećima mladića Vanje koji je posle smrti oca nastavio sa predanim radom ... Ako je taj Vanja i Vanja sa foruma ista osoba ovim putem mu čestitatam i želem puno uspeha u daljem radu a ako nije nema veze (čestitke ostaju) ! ;D ;D ;D ;D
medo:
--- Citat: Max011 - 20. 08. 2008. 09:37:26 ---U poslednjem broju časopisa Lorist izašao je članak Divlje svinje u Hrvatskoj. Autor članka tematski obradjuje lov jedne grupe stranih lovaca u lovištu Česma u Slavoniji. Pomenuto lovište površine je 8000ha, pored 100 godišnje tradicije, prelepog ambijanta, šuma hrasta lužnjaka daje trofejne primerke vepra kao i jelenske divljači. Velika odgovornost gazdovanja ovim lovištem je na plećima mladića Vanje koji je posle smrti oca nastavio sa predanim radom ... Ako je taj Vanja i Vanja sa foruma ista osoba ovim putem mu čestitatam i želem puno uspeha u daljem radu a ako nije nema veze (čestitke ostaju) ! ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pogodio si d4
Loviste je stvarno super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju