Razno > Čestitke i pozdravi
StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009
SEJFO:
hoće STIPE !! d4
Nije Stipe židov kao neki tipovi sa foruma (ti na primjer) da sam imao one tvoje čizme mogao sam noćas krenuti al nemam pa morma ujutro da vidim gdje stajem!!! hao hao d4
valdop:
pic ja znam da ste vi ostali ljubomorni: prvo na stipu tj. na njegovu prinovu ( za koju bi polako mogli skupljati donacije za polaganje lovačkog za 18 godina) , drugo; ljubomorni ste što će sejfo ipak biti u šibeniku ako ne trečeg ožujka onda malo kasnije da se uvjeri i da provjeri jel to stvarno stipino ( u vezi toga će sa gospođom obaviti obavjesni razgovor i o tome obavijestiti svekoliku javnost) i treče najvažnije a mislim da se i sejfo slaže; ljubomorni ste na naše godine i iskustvo, ljepotu i da ne nabrajam sve ostalo jer će te pogasiti mašine i otići spavat. ako ga ja budem vozio u šibenik vozit ću ga sa svojom zvijeri dok će njegova odmarati.
Schultz and Larsen:
SEJFO, uze mi post iz usta. Taman sam te pito dobi li ti one cizme od 10 ojra? Kad ti pises o tome hao hao hao hao
Nosler:
--- Citat: valdop - 26. 02. 2009. 22:43:54 --- pic ja znam da ste vi ostali ljubomorni: prvo na stipu tj. na njegovu prinovu ( za koju bi polako mogli skupljati donacije za polaganje lovačkog za 18 godina) , drugo; ljubomorni ste što će sejfo ipak biti u šibeniku ako ne trečeg ožujka onda malo kasnije da se uvjeri i da provjeri jel to stvarno stipino ( u vezi toga će sa gospođom obaviti obavjesni razgovor i o tome obavijestiti svekoliku javnost) i treče najvažnije a mislim da se i sejfo slaže; ljubomorni ste na naše godine i iskustvo, ljepotu i da ne nabrajam sve ostalo jer će te pogasiti mašine i otići spavat. ako ga ja budem vozio u šibenik vozit ću ga sa svojom zvijeri dok će njegova odmarati.
--- Kraj citata ---
Eeeeeeee,vasa starost je visoka cijena za to(ko fol) skupljeno iskustvo.... hao hao
KOBI:
Stipe ostavi 1 kg prasetine za mene nemoj da sve ovi travelleri i samoprozvani jarani pojedu sauf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju