Razno > Čestitke i pozdravi
StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009
Nosler:
--- Citat: SEJFO - 26. 02. 2009. 22:24:05 --- samo Vi mene kotačite nema veze!!! d4
Al provala večeri na forumu je što je jedan naš xxxx kolega moju zafrkanciju shvatio ozbiljno-kao da sam ja ( i drugi državljani su branili .... možda misli da sam ja ADEMI) od nekog branio "lijepu našu" to jest vašu pa mu kao nezgodno, a on ne zna da su moji roditelji Slovenski državljani ! ja onda kao SLOVENAC ne mogu VAS braniti već Vam samo mogu ZABRANITI!! ;) hao hao zagi
kužiš stari moj!!!!! ;) ref ref
--- Kraj citata ---
Ovo je skroz offtopic .....drzi se teme! hao hao hao hao
Stipe Šibenik:
--- Citat: SEJFO - 26. 02. 2009. 22:24:05 --- samo Vi mene kotačite nema veze!!! d4
Al provala večeri na forumu je što je jedan naš xxxx kolega moju zafrkanciju shvatio ozbiljno-kao da sam ja ( i drugi državljani su branili .... možda misli da sam ja ADEMI) od nekog branio "lijepu našu" to jest vašu pa mu kao nezgodno, a on ne zna da su moji roditelji Slovenski državljani ! ja onda kao SLOVENAC ne mogu VAS braniti već Vam samo mogu ZABRANITI!! ;) hao hao zagi
kužiš stari moj!!!!! ;) ref ref
--- Kraj citata ---
Jel ovo meni miriše na političko prebacivanje vode na drugi kanal??? rol rol rol
SEJFO:
Kobi !!! d4
ja noćas ne bi zaspao da se nisi javio na forumu!!! De molim te onaj moj gornji post prevedi i napiši na jezik države u kojoj boraviš, obzirom da o lovu sve znaš da vidim kakav si kao prevodilac!!!
Ko će se kladiti da ne zna!!!! ref ref ref ref ref
Stipe Šibenik:
Čestitam kobi i dabogda Sejfo i kod tebe doša dogodine rostilj
KOBI:
Sve mi je jasno al ovo "kotaciti" ne znam dal postoji igdje osim u unsko sanskom kantonu happi
mala sala nego idi se ti pakuj eno Stipe se priprema da te doceka kaze ispeko prase na raznju za tebe i pripremio bacvu Ozujskog z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju