Razno > Čestitke i pozdravi

StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009

<< < (20/42) > >>

KOBI:
Stipe nek je sa sricom i da sve prodje kako treba...
Ja sam jucer posto tetak  happi po treci put  ;D z10

Štef:
Ako ti Vlado odeš po njega znaš kak će to ljudi u Šibeniku komentirat, došla se poklonit tri mudraca i kralja, a ne znaš koji je od kojeg stariji! (Sejfo, Valdop, Patrol op.a.)  hao hao hao ;) ;)

Nosler:

--- Citat: Štef - 26. 02. 2009. 22:20:26 ---Ako ti Vlado odeš po njega znaš kak će to ljudi u Šibeniku komentirat, došla se poklonit tri mudraca i kralja, a ne znaš koji je od kojeg stariji! (Sejfo, Valdop, Patrol op.a.)  hao hao hao ;) ;)

--- Kraj citata ---

:shok: :shok: vidi stvarno..... uf hao hao hao

SEJFO:
 samo Vi mene kotačite nema veze!!! d4
Al provala večeri na forumu je što je  jedan naš xxxx kolega moju zafrkanciju shvatio ozbiljno-kao da sam ja ( i drugi državljani su branili .... možda misli da sam ja ADEMI) od nekog branio "lijepu našu" to jest vašu pa mu kao nezgodno, a on ne zna da su moji roditelji Slovenski državljani ! ja onda kao SLOVENAC ne mogu VAS braniti već Vam samo  mogu ZABRANITI!! ;) hao hao zagi
 kužiš stari moj!!!!! ;) ref ref

KOBI:

--- Citat: Nosler - 26. 02. 2009. 22:14:29 ---Njemu je vrijeme krenuti...samo da foto aparat ne zaboravi! Mogla bi ispasti fina reporaza! happi

E,ovo mu je samo trebalo!! Ili ce otici tamo ili ce ga ovo nauciti da suti..... hao

--- Kraj citata ---

Ja vec znam sta ce bit izgovor sto nije otiso  fre rol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju