Oružje i streljivo > Crni barut

ORUŽJE NA CRNI BARUT

<< < (3/16) > >>

blackpowder:

--- Citat: oliverl - 04. 04. 2008. 10:50:14 ---Stvarno je posebna i mislim da nema tko je ne bi volio imati u svojoj kolekciji pa tako i sam, ali s obzirom da prvo moram srediti postojeći arsenal.... možda jednog dana do tada  8)
 z10

--- Kraj citata ---

Oliver1 prednost oružja na crni barut je što ti netreba nabavna dozvola i prijavljuješ ju nakon kupnje. Pušku recimo Alamo ili country hunter u tom kalibru možeš dobiti već i za 500E

vuk samotnjak:
a sto ako pogrijesimo kod doziranja baruta i malo prepunimo pusku? (moze se desiti u lovu zbog uzbuđenja, posebno ako je potrebno brzo napuniti)

oliverl:
A gdje ih ima za pogledati, na netu i uživo?

Traper.:
Bas bi voleo imati vakvu kremenjacu jer sam lud za starim oruzjem.Kada bi je imao
isao bi u lov sa njom.Kod nas nisam video ni cuo da se prodaje,nazalost.

blackpowder:
Što se tiče nabave u Hrvatskoj, iako je zakon koji tu vrstu oružja stavlja u režim slobodne nabave uz obavezu registracije, važeći još od 01.09.2007, "ažurni" kakvi jesu nisu donijeli provedbene pravilnike. prema informacijama koje sam nedavno dobio i to je riješeno i od svibnja to oružje će biti na Hr. tržištu. odabrao sam jednu paletu pušaka, pištolja, revolvera koja će za početak zadovoljiti potrebe i lovaca i strijelaca prije svega a uvijek postoji mogućnost "sviranja po željama".  Pregledajte malo linkove par najjačih  proizvođača vrhunskih replika www.davide-pedersoli.com , www.armisport.com , www.pietta.it , www.euroarms.net . na tržištu je prisutno još dosta proizvođača no većinom osim par iznimki radi se o ušminjkavanju tuđih proizvoda (osobito kod Američkih "proizvođača") tako da se isti proizvod nalazi na tržištu pod nekoliko izvora!

DRŽITE BARUT NA SUHOM, MIRNU RUKU I BISTRO OKO!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju