Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

carl zeiss 8x50b

<< < (3/6) > >>

Marijo B.:
Sutra su zadnji pregovori pa cemo vidit sta ce bit....... u glavnom javim vam rezultat zagi

ivo samoborec:
 uf,najbolje bi bilo sada da ne kupis zeissa..uzmi rusa i ovako je rusko puno bolje od njemackog..!! pljus

Marijo B.:
 teaa ma kakav rus danas kupljen zeiss pao dogovor na 800 kn ja sretan ko malo dijete ref a prodavac malo manje ali I sam kaze bolje 800 kn nego da doma skuplja prasinu.
posto vec imam nikona 7x50 s kojim sam pre zadovoljan ovog sam uzeo cisto Iz ljubavi prema starijim stvarima a povrh toga je i odlican dvogled, slika kristalno jasna i sire vidno polje nego na nikonu a po nekoj logici trebalo bi bit uze jer je zeiss 8x a nikon 7x ali kako kazu zeiss je zeiss zagi zagi

perop:

--- Citat: Marijo B. - 14. 06. 2015. 12:35:35 ---Da da tako sam mu I ja mislio ponudit ali majstoru je netko pronasao na internetu cijenu od 300 do 500 €  fre
tako da bi tu moglo povuci potegi rol

--- Kraj citata ---

teaa

Recite mu neka pogleda što se sve na E-bayu može kupiti za 500 eura???
 zagi

Marijo B.:
Ma rekao sam mu sve I objasnio zato mi ga je I dao za 800 kn ali stvarno po njuskalu I nekim drugim stranicama ima cijena cak do 650€
 Siguran sam da taj dalekozor vrijedi 300-400€ ali isto tako sam siguran da nitko nebi dao tolike novce jer za to se moze kupit novo u ducanu
I te kako kvalitetno I uz garanciju od kakvih 30-ak godina.
U medjuvremenu nabavih franconija katalog iz 85-e godine I tamo bas taj model lijepih 698 njemacki markica.
Tako da sve u svemu smatram da sam dobro trgovao. zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju