Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (13/96) > >>

Kaligula:

--- Citat: Jurica - 27. 10. 2007. 09:24:18 ---evo i mene ponovo. testirao neku noc sa ceke ovaj Nikon Action 8X40 sirokokutni i potpuno sam zadovoljan. Skoro u mrkloj noci mozes normalno osmatrat livadu do 250m. Srnjak se ljepo vidi u srednje visokoj travi.Prezadovoljan sam sa njim. Ako koga interesira imam jos jednog zapakiranog doma. 110 Eur

--- Kraj citata ---
Aj molim te stavi neki link ili sliku da vidimo kak izgleda.
Još kad bi imao neke tehničke podatke ...

medicus:

--- Citat: Kaligula - 30. 10. 2007. 13:13:55 ---
--- Citat: Jurica - 27. 10. 2007. 09:24:18 ---evo i mene ponovo. testirao neku noc sa ceke ovaj Nikon Action 8X40 sirokokutni i potpuno sam zadovoljan. Skoro u mrkloj noci mozes normalno osmatrat livadu do 250m. Srnjak se ljepo vidi u srednje visokoj travi.Prezadovoljan sam sa njim. Ako koga interesira imam jos jednog zapakiranog doma. 110 Eur

--- Kraj citata ---
Aj molim te stavi neki link ili sliku da vidimo kak izgleda.
Još kad bi imao neke tehničke podatke ...

--- Kraj citata ---

Pročitaj ovu temu od početka i sve će ti biti jasno d4

Max011:
A sad malo jeresi. Imam več dva dvogleda-dalekozora ali mi se dopao ovaj Veber http://www.veber.ru/catalog/1/4/65/čdetails=825
za cenu od oko 100e pa bih molio da malo protresemo šta ko ima da kaže o istom. Takodje se dvoumim izmedju 10 i 8 x42. Znam da ima boljih ali su mnogo skuplji! ;D ;D ;D ;)

Gorki:

--- Citat: draganco - 22. 10. 2007. 20:36:58 ---SWAROVSKI- Habicht 7x42GA Gumi armirung 8). Jedan od proverenih modela ili dalekozor za celu lovnu karijeru.Probao sam razno razne i ove i one.

--- Kraj citata ---

U potpunosti se slazem s tvojim razmisljanjem, i danas jos uvijek zalim sto ga nisam uzeo. Definitivno najbolji izbor. Umjesto njega sam uzeo Swarovski SLC 15x56, pljunuo veliku lovu, i pozalio.(veliko, tesko i potpuno nepotrebno) Osim Swara imam i Steiner Nighthunter XP 8x30, s autofokusom. Zanimljiva igrackica.

medo:

--- Citat: Gorki - 25. 11. 2007. 15:21:54 ---
--- Citat: draganco - 22. 10. 2007. 20:36:58 ---SWAROVSKI- Habicht 7x42GA Gumi armirung 8). Jedan od proverenih modela ili dalekozor za celu lovnu karijeru.Probao sam razno razne i ove i one.

--- Kraj citata ---

U potpunosti se slazem s tvojim razmisljanjem, i danas jos uvijek zalim sto ga nisam uzeo. Definitivno najbolji izbor. Umjesto njega sam uzeo Swarovski SLC 15x56, pljunuo veliku lovu, i pozalio.(veliko, tesko i potpuno nepotrebno) Osim Swara imam i Steiner Nighthunter XP 8x30, s autofokusom. Zanimljiva igrackica.

--- Kraj citata ---
Preskupo definitivno.
Probaj nesto od Leupolda i neces pozaliti,a ustedjeti ces puno. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju